Sporthorloges: alle horloges

(110)

Artikelen 1 tot 42 van 110 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 42 van 110 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sporthorloges

Wie meet, gaat vooruit

Meet je vooruitgang tijdens het hardlopen met de beste sporthorloges. Sporthorloges hebben ontzettend veel veranderingen ondergaan de laatste jaren. GPS, hartslagmeting en slaapanalyses zijn algemeen bekende functies van sporthorloges maar de nieuwere modellen hebben zelfs navigatie en stressniveau meting. Sporthorloges geven een extra dimensie aan je trainingen. Je krijgt inzicht in je prestaties, je meet duidelijker hoe je steeds dichter bij jouw doel komt en in hoeverre je herstelt. 

Soorten sporthorloges en toebehoren 

Bij All4running kun je kiezen uit verschillende merken en modellen om zo jouw ervaring tijdens het hardlopen te verbeteren. Veel merken van sporthorloges hebben een handige app ontwikkeld zodat je op je smartphone of computer alle statistieken kunt bekijken en vergelijken. Met deze apps kun je vaak ook verschillende sportprofielen inladen op je horloge zodat als je even wisselt van sport, je makkelijk kunt schakelen en dus meet wat voor jou belangrijk is. Maak je horloge helemaal naar jouw stijl met ons ruime aanbod aan horlogebandjes

Sporthorloge kopen

Je hebt besloten een sporthorloge te kopen. Waar begin je met kiezen? Het is goed om te weten wat jij belangrijk vindt. Wil je liever niet smartphone meenemen tijdens het hardlopen? Dan is een geïntegreerde GPS functie belangrijk. Wil je toch muziek luisteren onderweg? Kies dan voor een horloge waar je muziek op kan afspelen zoals de Garmin Forerunner 645 Music. Wil je focussen op lichaam en geest in balans houden? Dan is de Polar Ignite jouw beste vriend. Voor de ultieme gadget freak is er de Garmin Fenix-serie. Verdere tips voor het kopen van een sporthorloge in onze webshop vind je hier.

 

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.