Forerunner 745

(3)

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Garmin Forerunner 745

De Garmin Forerunner 745 is het nieuwste sporthorloge van Garmin. Dit sporthorloge is speciaal ontwikkeld voor hardlopers en triatleten. De Forerunner 745 valt wat betreft model tussen de Forerunner 245 en Forerunner 945 in. De nieuwe 745 is uitgebreider dan de 245, maar mist de functionaliteit ‘Kaarten’ die wel aanwezig is op de duurdere 945. De 745 geeft je wel een indicatie waar je loopt, maar zeer gedetailleerde navigatiefuncties ontbreken. Uiteraard is een geavanceerde GPS-functie wel aanwezig op de nieuwe 745. De GPS-functie van het hardloophorloge staat in verbinding met satellietsignalen van zowel GLONASS als Galileo. Ook kun je op de 745 muziek opslaan. Via Spotify, Amazon Music of Deezer download je gemakkelijk tot 500 nummers op het horloge. Zo kun je je telefoon thuis laten en tijdens je training toch muziek luisteren.

Veiligheid en slimme functies

De Garmin Forerunner 745 bevat vele slimme functies. Zo bevat het horloge de functie ‘Incident Detection’. Deze functie geeft je de mogelijkheid contactgegevens van personen toe te voegen in het systeem. Deze personen krijgen dan in geval van nood een bericht toegestuurd in met de laatst gemeten GPS-informatie over jouw locatie. Krijg je tijdens je intensieve training ineens dorst en heb je geen flesje water bij je? Dan betaal je dat flesje water bij de supermarkt gemakkelijk met de Garmin Pay-functie. Tevens kun je notificaties van je telefoon ontvangen op je sporthorloge. Naast al deze handige functies doet de Forerunner 745 vooral wat hij moet doen. Het horloge meet al je prestaties en geeft gewenste informatie over je VO2 Max, je hartslag en hersteltijd, je trainingsdrempels en nog veel meer.

Verschillende Garmin sporthorloges

Bij All4running vind je meerdere verschillende sporthorloges van Garmin. De nieuwe Garmin Forerunner 745 vult het gat tussen de Garmin Forerunner 245 en de Garmin Forerunner 945. Wil je je prestaties meten en gebruik maken van alle basisfuncties, maar heb je geen behoefte aan navigatie? Dan is de Garmin Forerunner 245 (Music) een prima keuze. Heb je wel behoefte aan basisnavigatie? Dan is de nieuwe Forerunner 745 de beste keus. Wil je nergens op besparen en genieten van alle geavanceerde functies die Garmin te bieden heeft? Dan is de Garmin Forerunner 945 het meest complete multisporthorloge.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.