Filteren

Thermosinglets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thermosinglet kopen

Een thermosinglet is onderdeel van de basislaag van je hardloopoutfit. Een singlet is zowel in de winter als in de zomer erg functioneel. Met koude temperaturen zorgt thermokleding voor warmte. Als je gaat hardlopen in de zomer is het belangrijk om functioneel ondergoed, zoals een thermosinglet, te dragen, omdat dit ervoor zorgt dat vocht wordt weggevoerd van het lichaam. Hardloopsinglets zijn licht van gewicht en zitten dicht tegen de huid. Hierdoor kan een onderhemd perfect vocht opnemen en vervolgens afvoeren naar buiten toe. Het singlet zorgt ongeacht met warme of koude temperaturen dat je langer droog blijft en niet snel zult afkoelen. De functie van sportondergoed tijdens het hardlopen is erg belangrijk en hierin is veel keuze. Denk hierbij naast singlets aan onderbroeken, shirts of broeken met een thermische isolatie. Wil je een thermoshirt met korte of lange mouwen? Neem dan eens een kijkje bij onze thermoshirts

Thermosinglets van Odlo

Bij All4running vind je thermosinglets of tanktops voor zowel heren als dames van verschillende topmerken als Odlo, Craft of Falke. De Ceramicool stof van Odlo is de eerste stof waarvan technologisch is bewezen dat het de huid actief afkoelt met 1°C. De singlets van Odlo zijn naadloos, waardoor je geen last krijgt van schuring. Craft maakt gebruik van de Stay Cool technologie, wat ervoor zorgt dat het lichaam koel blijft. De thermosinglets van Craft hebben een naadloos design. In tegenstelling tot de meeste thermosinglets, die je juist koel houden in de zomer, heeft Falke ook thermosinglets die je juist warm houden tijdens het sporten. Het zweet wordt snel afgevoerd en er is gebruik gemaakt van thermische isolatie. Hardlopen met een thermosinglet heeft geen invloed op je bewegingsvrijheid.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.