Sportdranken

(53)

Artikelen 1 tot 42 van 53 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 53 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sportdrank, de dorstlesser

Sportdrank neem je voor, tijdens of na het hardlopen om een optimaal resultaat uit je hardloopsessie te halen. Er bestaan hypotoon, isotoon en hypertoon sportdranken. Het moment van inname kan per sportdrank verschillen. Het is de ideale dorstlesser voor na het sporten.

 

Soorten sportpoeder 

Sportdranken onderscheiden zich door de verhouding van koolhydraten, eiwitten, mineralen, vitamines en/of zouten. Het is belangrijk bij de aanschaf van sportdranken om op te letten bij de kenmerken. Wil je je electrolyten, zoals zout en mineralen tijdens je hardloopsessie op peil houden, en heb je geen extra voedingsstoffen zoals koolhydraten nodig, dan kies je voor een isotone sportdrank. De isotone drank wordt ook gemakkelijk door het lichaam opgenomen, maar levert meer voedingsstoffen dan de hypotone drank. Hypotone sportdranken zijn bijvoorbeeld thee, water of light sportdranken. Een hypertone sportdrank bevat veel koolhydraten en neem vocht minder snel op. Je kunt deze dus het beste na je training innemen om je koolhydraten aan te vullen. SIS biedt producten aan die je helpen met herstel na een training.

 

Sportdrank kopen

All4running heeft een breed assortiment en biedt verschillende merken sportdranken aan, namelijk: PowerBar, Sis, Maurten of Qwin. Daarnaast verkopen deze merken ook sportgels en sportrepen. De sportvoeding zorgt voor een sneller herstel, betere vochtopname en minder last van vochtverlies tijdens het sporten.

De merken besteden veel aandacht aan allergieën en passen hier ingrediënten op aan. De sportvoeding van Maurtn gebruikt alleen natuurlijke producten in haar artikelen. SIS Sportvoeding, wat staat voor science in sport, houdt zich veel met wetenschap bezig icm sportvoeding.

Ben je op zoek naar ruimte om je sportdranken op te bergen tijdens je run, kijk dan eens bij de hardlooprugzakken. Wil je meer informatie over sportdranken of de sportpoeder, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beschikken over de juiste kennis om jouw vragen te beantwoorden. De sportdranken van All4running zorgen voor een juiste voorbereiding of juist herstel bij je loopsessie.  

 

logo_runningshop_footer