Skip to main content

Karhu Sisu Run

Test je doorzettingsvermogen!

Datum: 16 november 2024

Sisu

Sisu is een Fins begrip dat zoiets betekent als ‘doorzettingsvermogen, volharding, een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien’. Het is een belangrijk onderdeel van de nationale identiteit van Finland, dat eeuwenlang door andere landen gedomineerd is.

Sisu houdt in dat je jezelf kunt aanpassen aan elke situatie en nooit opgeeft. Een van de belangrijkste voorwaarden daarvoor is dat je jezelf probeert te overtreffen. En precies dat gaan wij op 16 november doen!

Geïnspireerd op de Finse traditie, gaan we op 16 november samen met Karhu onze sisu testen! Vanuit de winkel in Amsterdam vertrekken we om 6:00 voor een mooie run naar de zonsopkomst.
Om 6:00 ’s ochtends diep in de herfst vertrekken voor een hardloopronde voelt als een overwinning op jezelf. De lucht is ijzig koud, de straten zijn stil en gehuld in een schemerige duisternis. Adem vormt kleine wolkjes, terwijl je voeten ritmisch de koude natte grond raken. Langzaam begint de horizon op te lichten, de eerste roze en oranje tinten breken door het donker. Terwijl je rent, zie je hoe de wereld ontwaakt.

Praktische informatie

Datum: 16 november 2024
Locatie: All4running store Amsterdam
Inloop: 6:00 (‘s ochtends)
Vertrek: 6:30
Einde: 9:00

De run zal bestaan uit een ronde van 14 kilometer, met de mogelijkheid om op ongeveer 8 kilometer met het OV terug richting de winkel te gaan (samen met een staff lid van de winkel). Er zal op een ‘sociaal’ tempo gelopen worden, zodat iedereen goed mee kan komen.

Karhu zal aanwezig zijn met testschoenen om jou de tools te geven voor je beste run! Dit kun je onderweg tonen op het speciaal aangemaakte Strava segment.

Achteraf zullen we bij de winkel nagenieten onder het genot van een welverdiende kop koffie en een kleine snack.