Skip to main content

Brooks trail

Let’s run there in the Cascadia 18

Let’s run in the Cascadia 18, built so you can traverse over any terrain confidently

De Brooks Cascadia 18 is een allround trailschoen die door vele trailrunners en atleten wordt geprezen. Met de nieuwste technologieën en duurzame materialen, bieden de Cascadia schoenen een zeer stevige stabiliteit en grip.  Het avontuur wacht op je met deze trailschoen, klaar om je te begeleiden op ruige ondergronden.

Laat je niet tegenhouden door een kleine storm, want de trailkleding-collectie van Brooks biedt bescherming. De High Point-collectie is voorzien van diverse lagen met korte en lange mouwen. Blijf bovendien beschermd in de waterdichte broek met een classificatie van 14k/14k.

Shop damesShop heren

Shop the look

Dames

Cascadia 18

Met zijn veelzijdige karakter is de Brooks Cascadia 18 GTX trailschoen voor dames de ideale allrounder voor al je trailruns.

Shop nu

Waterproof Jacket

Het High Point Waterproof Jacket voor dames is een hardloopjack met het DriLayer®-stof om je comfortabel en droog te houden op warme dagen.

Shop nu

T-shirt

Het shirt is speciaal ontwikkeld voor trailruns en helpt je temperatuur goed te reguleren. De stof houd je koel tijdens warme dagen.

Shop nu

2-in-1 Short

Het High Point 2-in-1 short is met DWR behandeld, waardoor deze waterafstotend is. Dankzij de schuurvrije binnenbroek heb je meer ondersteuning.

Shop nu

Shop the look

Heren

Cascadia 18

Geniet van de perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met de Cascadia 18 GTX voor heren.

Shop nu

Waterproof Jacket

Dit lichtgewicht jack is gemaakt van SuperSeal-stof wat je beschermd tegen regen met een hoog ademend vermogen voor de warmere dagen.

Shop

T-shirt

Het comfortabele hardloopshirt High Point shirt is gemaakt van DriLayer®-stof en voert zweet af om je comfortabel en droog te houden.

Shop nu

Lange tight

De High Point tight voor heren is wind- en waterdicht en biedt UPF-30+ bescherming tegen de zon. De aansluitende pasvorm zorgt daarnaast voor extra draagcomfort.

Shop nu
Brooks Trail Collection

Heren

Shop nu
Brooks Trail Collection

Dames

Shop nu