Skip to main content

The next WTFAST

adidas Adizero
Boston 10

Shop nu

Fast is a constant evolution

Met de Adizero Adios Pro herdefinieerde adidas de term ‘snelheid’. Met nieuwe technologieën en innovaties ontwikkelde ze een carbon-schoen waarop wereldrecords werden verbroken. Dat was nog maar het begin. De innovaties uit de Adios Pro vloeien door naar de andere modellen uit de Adizero Family. Daarom introduceert adidas de gloednieuwe Adizero Boston 10. Een neutrale hardloopschoen met carbonplaat die goed in te zetten is voor je snelle duurtrainingen of voor het lopen van wedstrijden. En dat alles voor een toegankelijke prijs.

adizero boston 10

Energy Rods

Tussen de twee lagen Lightstrike Pro-foam vind je de Energy Rods. Deze stroken carbon spiegelen de middenvoetbeentjes en volgen zo de anatomie van de voorvoet. Hierdoor is het energierendement zo groot mogelijk en wordt je als het ware naar voren geduwd.

adizero boston 10

Lichter dan licht

De tussenzool is gemaakt van Lightstrike Pro. Deze technologieën zorgen voor veel demping waardoor je tijdens een lange duurloop of marathon een comfortabel gevoel blijft houden. Het foam is licht van gewicht en enorm responsief.

adizero boston 10

Groen bovenwerk

Het bovenwerk van de Boston 10 is gemaakt van Primegreen Mesh-materiaal. Een serie van hoogwaardig gerecyclede materialen. De Microfit-technologie houdt je hiel goed op zijn plaats en geeft een ondersteunend gevoel aan de middenvoet.

Fast evolved

adidas Adizero

Adios Pro 2

Faster than ever

Het duurt niet lang meer voordat ook de nieuwe adidas Adizero Adios Pro 2 op de markt verschijnt. De tweede editie van dit topmodel is ontworpen voor het lopen van een persoonlijk record op lange afstanden. Op de Olympische Spelen zullen dan ook diverse adidas-atleten in actie komen op dit model. Daar waar je de Boston 10 pakt voor je snelle trainingen en wellicht een oefenwedstrijd, gebruik je de Adios Pro 2 voor hét wedstrijdmoment.

De Adios Pro 2 beschikt ook over twee lagen Lightstrike Pro-materiaal. Tussen deze lagen vind je net zoals bij de Boston 10 bij de voorvoet de EnergyRods. Onder de hak van de Adios Pro vind je een Carbon-plaat. Deze vangt de impact op bij een haklanding. Dankzij de geometrie van de wedstrijdschoenen ervaar je een krachtige overgang en afwikkeling, waardoor je met minder moeite sneller kunt lopen.

adidas Adizero Boston 10

adizero boston 10
Shop Boston 10

adidas Adizero Adios Pro 2

adizero boston 10
Pre-order nu!