Skip to main content

Super charge your progress

adidas Adizero SL

adidas adizero sl

De nieuwste member van de adizero familie

Wat verenigt alle ambitieuze hardlopers? Van degenen die net beginnen tot de wereldrecords-brekers. Het is het hebben van een doel en ervoor gaan. Voortdurend nieuwe doelen stellen, grenzen verleggen en genieten van de vooruitgang die gaandeweg wordt gemaakt. De Adizero SL is een hoogwaardige trainingsschoen en tegelijkertijd hét instapmodel tot de snelle wereld van Adizero.

Shop damesShop heren
adidas adizero sl

LIGHTSTRIKE PRO DROP-IN

Lightstrike Pro-foam, ook gebruikt in de recordbrekende Adidas Adios Pro-modellen, is strategisch in de voorvoet geplaatst. Ontworpen om hardlopers te helpen hun prestaties tijdens lange runs te behouden.

adidas adizero sl

LIGHTSTRIKE EVA MIDSOLE FRAME

Het lichtgewicht Lightstrike EVA tussenzoolframe zorgt voor stabiliteit en veerkracht aan de tussenzoolconstructie. Zo kun jij je al focussen op de volgende stap.

ENGINEERED MESH UPPER & PADDED TONGUE

Dit betekent dat je je zelfs tijdens intense sessies locked-in voelt. En dat terwijl je tegelijkertijd maximaal comfort ervaart.

adidas adizero sl

ADIZERO. BUILT TO WIN.

De Adizero SL is jouw hulpmiddel om vooruitgang te boeken tijdens je hardloopreis. Vertrouw op zijn prestaties, zijn race-achtige lock-in, zelfs tijdens hardloopsessies met een hoog tempo. Voel hoe hij je naar nieuwe mogelijkheden duwt met behulp van de Lightstrike Pro drop-in. Ervaar de voortgang in elke trainingsrun, maak van de reis je doel en leg de lat de volgende keer hoger.

adidas Adizero SL

Dames

Shop nu
adidas Adizero SL

Heren

Shop nu