Skip to main content

adizero. made to win.

Ontdek de adidas Adizero familie

Adizero voor damesAdizero voor heren

ADIZERO IS MADE TOGETHER WITH THE FASTEST ATHLETES, EMPOWERING ALL ATHLETES TO GO FOR THEIR OWN FASTEST.

adizero Prime X 2 STRUNG

ILLEGALLY FAST

De Prime X 2 Strung is voorzien van innovatieve tech en ontworpen zonder de beperkingen van internationale marathonreglementen. Deze high-stacked raceschoen biedt een prestatiegerichte combinatie van baanbrekende eigenschappen: de perfecte match voor hardlopers die hun ware potentie willen ontketenen.

Shop Prime X 2 STRUNGLees meer

WORLD RECORD BREAKER

adizero Adios Pro 3

De Adizero Adios Pro 3 ontworpen om records te breken. Of het nu gaat om jouw persoonlijke record is of zelfs een wereldrecord. Met twee lagen Lightstrike Pro foam en Energyrods voor de beste hardloopervaring tijdens lange afstanden.

Shop Adizero Adios Pro 3Lees meer

for shorter distances

adizero Takumi sen 10

Speciaal ontwikkeld voor wegwedstrijden over kortere afstanden. Omdat de snelheden hoger liggen dan op de marathon en je het tempo minder lang vol hoeft te houden. De combinatie van Lightstrike PRO en de ENERGYRODS zorgt voor een lichte en responsieve afwikkeling.

Shop Adizero Takumi Sen 10Lees meer

Train to be your best

adizero Boston 12

Bouwt high-performance race tech in een gespecialiseerde trainingsschoen voor snelle tempotrainingen. De Boston 12 zit boordevol innovatieve technologieën om hardlopers van elk tempo en elke afstand te helpen hun potentie te ontdekken.

Shop Adizero Boston 12Lees meer

adizero hardloopkleding

Race without distractions

De essentiële kledingstukken voor je racedagen. De ademende, slanke pasvorm zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op het hardlopen. Draag de collectie laag voor laag door het te combineren met het lichtgeweicht jack of het half-zip vest voor de koudere dagen.

Shop damesShop heren