Skip to main content

Ik wil er bij zijn!

adidas Feel Fast Festival - 21 februari op Circuit Zandvoort

[inschrijving gesloten]

Ga jij mee naar Circuit Zandvoort?

Er wordt vaak gesuggereerd dat snel zijn alleen voor topsporters is. Maar snelheid draait niet om het lopen van wedstrijden en de beste tijden. Iedereen kan snel lopen. Als het aan adidas ligt is snelheid een persoonlijk gevoel dat je zelfvertrouwen geeft en een positieve mindset.

Op vrijdagmiddag 21 februari 2020 organiseert adidas samen met All4running het Feel Fast Festival op het Circuit in Zandvoort. Dit festival staat volledig in het teken van snelheid op elk mogelijke wijze. All4running mag 50 hardlopers uitnodigen om samen met adidas jouw persoonlijke “FAST” te vinden. Als je tot de gelukkigen behoort, dan ben jij de allereerste die mag lopen op de nieuwste adidas-schoenen op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Je mag het festival samen met een vriend(in) bijwonen, waarbij jullie door adidas in een complete “FASTER”-kledingset worden gestoken!

adidas Faster than

Sneller dan …

Snelheid is voor iedereen uit te drukken in een persoonlijk onderwerp. Je kan bijvoorbeeld sneller zijn dan je allereerste run, sneller dan je broer of sneller dan iedereen verwacht. Wij zijn benieuwd naar jouw invulling! Via de onderstaande link kun je kans maken op 1 of 2 tickets voor het adidas Feel Fast Festival. All4running mag 50 hardlopers selecteren om mee te doen aan dit evenement. Wat is jouw faster than?

[inschrijving gesloten]