Skip to main content

Feel the BOOST

Zodra je voeten de grond raken, geeft het adidas BOOST-materiaal effectieve demping. Het vangt de energie die daarbij vrijkomt op en geeft het direct weer terug.

Shop BOOST collectie

adidas SolarGLIDE 19

Het instapmodel uit de adidas BOOST-serie is de SolarGLIDE 19. Deze hardloopschoenen zijn zeer geschikt voor het lopen van langere afstanden. Het BOOST-dempingsmateriaal bestaat namelijk uit onafhankelijke kussentjes die zorgen voor optimaal comfort tijdens je run. In vergelijking met andere modellen uit de BOOST-serie zoals de UltraBOOST, heeft de SolarGLIDE een lager percentage van het BOOST-materiaal. Dit is goed te zien in de zool. Bij de UltraBOOST is het BOOST-materiaal gebruikt over de hele lengte van de zool. Dit uit zich in maximale demping. Bij de SolarGLIDE is het materiaal gebruikt voor een deel van de zool. Dit stimuleert een snellere afwikkeling van de voeten. Het torsie-systeem in de SolarGLIDE beweegt met de voet mee voor een zachte landing en midvoet support bij de afzet. De hielconstructie van de schoenen is speciaal ontworpen voor optimale bewegingsvrijheid van de achillespees. Kortom, de adidas SolarGLIDE 19 is het ideale model voor neutrale lopers die op zoek zijn naar comfortabele demping voor de lange afstanden. Ben je op zoek naar meer stabiliteit omdat je overproneert? De SolarGLIDE 19 is ook beschikbaar voor overpronators.

Shop adidas SolarGLIDE 19Shop adidas SolarGLIDE ST 19

How to BOOST?

Het BOOST-materiaal van adidas dat in de tussenzolen wordt verwerkt, is een bekend begrip. De energie die vrijkomt tijdens het hardlopen wordt opgevangen en gelijk aan je teruggegeven. In de SolarGLIDE werkt het BOOST-materiaal samen met de Solar Propulsion Rail, dat zorgt voor een zachter gevoel onder de voet. Deze combinatie geeft goede ondersteuning en vergroot de stabiliteit tijdens het hardlopen.

Ontdek de collectie

BOOST heeft, naast de SolarGLIDE 19, zijn weg gevonden in meerdere hardloopschoenen van adidas. Ga jij voor de PulseBOOST HD, die ontworpen is voor het hardlopen in de stad? Of heb je liever ultieme demping tijdens elke stap met de UltraBOOST? Maak je look je af met een bijpassende outfit.

adidas

Hardloopkleding

Shop dames
adidas

Hardloopkleding

Shop heren