Feel the BOOST

Zodra je voeten de grond raken, geeft het adidas BOOST-materiaal effectieve demping. Het vangt de energie die daarbij vrijkomt op en geeft het direct weer terug.

Shop BOOST collectie

adidas UltraBOOST 19

De adidas UltraBOOST 19 zijn neutrale hardloopschoenen die maximale demping bieden tijdens het hardlopen. Het bovenwerk is gemaakt van nieuw Primeknit 360-materiaal. Dit materiaal omsluit de voeten op een comfortabele wijze en biedt extra stabiliteit tijdens het hardlopen. De UltraBOOST 19 heeft een lichtgewicht, gegoten 3D hielstuk die de voet op zijn plaats houdt. De anatomische pasvorm van de gehele schoen biedt ook veel comfort. De UltraBOOST heeft een BOOST tussenzool over de gehele lengte. De toevoeging van het Torsion Spring-systeem stimuleert een optimale afwikkeling van de voeten en biedt extra veerkracht. Daarnaast zorgt de slijtzool van de UltraBOOST 19 dat je grip houdt in zowel natte als droge omstandigheden. De slijtzool is flexibel en beweegt mee met de voet voor een goed grondcontact tijdens elke fase van de afwikkeling. Kortom, de UltraBOOST 19 is het ideale model voor neutrale lopers die op zoek zijn naar maximale demping en stabiliteit.

Lees meer

How to BOOST?

Het BOOST-materiaal van adidas dat in de tussenzolen wordt verwerkt, is een bekend begrip. De energie die vrijkomt tijdens het hardlopen wordt opgevangen en gelijk aan je teruggegeven. Het vernieuwde BOOST-materiaal in de UltraBOOST 19 geeft 20% meer energie terug dan de voorganger én is lichter van gewicht. Hierdoor kun je efficiënter lopen en ervaar je een nog hoger responsief gevoel.

Ontdek de collectie

BOOST heeft, naast de UltraBOOST 19, zijn weg gevonden in meerdere hardloopschoenen van adidas. Ga jij voor de PulseBOOST HD, die ontworpen is voor het hardlopen in de stad? Of heb je liever een echte allrounder zoals de SolarBOOST?