Skip to main content

gear up

for the season

Of je nu een fanatieke hardloper bent of net bent begonnen, adidas heeft voor iedere loper een perfecte match hardloopschoenen. De Supernova+ en de SolarBOOST 3 zijn twee nieuwe modellen die we graag aan je voorstellen.

Supernova+ en Solar Boost 3

Daar waar de Supernova+ ontworpen is met beginnende hardlopers in het achterhoofd, is de Solar Boost 3 een echte allround hardloopschoen. Als je op zoek bent naar een betaalbare, toegankelijke en comfortabele hardloopschoen waarmee je zorgeloos een rondje kunt rennen, dan is de Supernova+ geschikt voor jou. Zoek jij een hardloopschoen die voor meerdere trainingen ingezet kan worden? Denk aan een lange duurloop of een snelle training. Dan staat de Solar Boost 3 voor je klaar.

Ontdek

adidas Supernova+

De adidas Supernova + is ontworpen met beginnende hardlopers in het achterhoofd. De hardloopschoenen geven je de gewenste ondersteuning en demping, zodat je zorgeloos kunt hardlopen. Het lichtgewicht, goed ademend Primegreen bovenwerk met strategisch geplaatste overlays, biedt een balans tussen flexibiliteit en stabiliteit. De tussenzool bestaat uit Boost- én Bounce-materiaal voor een verend en dempend effect. Het geeft energie terug bij iedere pas en zorgt ervoor dat je run heerlijk aanvoelt. In vergelijking met de reguliere Supernova bevat deze +-variant nu ook Boost in de voorvoet. Waar kun je de adidas Supernova+ het best voor inzetten? Je dagelijkse run, zowel kortere als langere afstanden.

Shop adidas Supernova+
Ontdek

adidas Solar Boost 3

De adidas Solar Boost staat bekend om zijn veelzijdigheid. Of je nu net begint met hardlopen of aan het trainen bent voor een marathon, de adidas Solar Boost 3 kan het allemaal. Het bekende Boost-dempingsmateriaal wordt veel toegepast in de hardloopschoenen van adidas en is ook terug te vinden in de Solar Boost 3. Het is een zeer responsief materiaal dat de druk over de voeten verdeelt. Het Linear Energy Push-systeem verhoogt de stijfheid van de middenvoet en voorvoet om de hoeveelheid energie die bij elke stap wordt uitgeoefend, te verminderen. Het voortstuwende gevoel komt van LEP, dat samenwerkt met de Boost voor een extra energieke afzet bij elke stap. Een Energy Rail rond de schoen biedt extra ondersteuning, ideaal voor als op pad gaat voor lange afstanden.

Shop adidas Solar Boost 3
adidas change gears
adidas gear
adidas change gears

Primegreen

Het bovenwerk van zowel de Supernova+ als de Solar Boost 3 is gemaakt van Primgreen Mesh-materiaal. Dit materiaal draagt bij aan de missie van adidas om in 2024 enkel nog te werken met gerecyclede materialen om zo de impact op het milieu te verminderen. Het materiaal biedt een goed ademend vermogen en gerichte ondersteuning.

Primegreen is een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten, die ervoor zorgen dat we onze producten op een andere manier produceren, zodat jij een duurzamer product in huis hebt.

- adidas
Hardloopkleding

Maak je look af!

Shop dames
Hardloopkleding

Een passende outfit

Shop heren