Skip to main content

Saar Koningsberger Shop her look

adidas hardloopkleding

In de collectie kleding vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen. Geniet van bewegingsvrijheid en voltooi je run in stijl.

hardloopshirt adidas

Run It 3B T-shirt

Dit T-shirt is gemaakt om in te bewegen, of je nu voordat je werk begint snel een rondje gaat rennen, of in het weekend hard je best doet voor extra kilometers. Dankzij het minimalistische design en het reflecterende logo past het shirt makkelijk bij de rest van je favoriete sport-outfits.

Shop nu
hardloopbroek adidas

Own The Run Tight

Deze comfortabele hardlooptight met 7/8-lengte beschikt over voorgevormde delen bij de knieën die zorgen voor een natuurlijke en optimale bewegingsvrijheid. De achterkant van de tight loopt hoger door naar de rug om afzakken tijdens het hardlopen te voorkomen.

Shop nu

Mix & match

De items uit de collectie van adidas zijn gemakkelijk te combineren zodat jij je gewenste look kunt creëren.⁠

adidas hardloopkleding

We want more!

Naast de favoriete items van Saar zijn er nog meer kledingstukken waarmee je je favoriete look kunt creëren. Ga je voor een singlet of toch liever voor een zip shirt? Swipe door het carrousel om de items te bekijken.

Own The Run T-shirt

Het Own The Run T-shirt voor dames is een comfortabel hardloopshirt. Het materiaal voert vocht effectief af en droogt snel. De 360 graden reflecterende elementen vergroten de veiligheid tijdens het hardlopen in het donker. Op de korte mouwen zitten de kenmerkende strepen van adidas.

Shop nu
adidas hardloopkleding

Run It 3B Shirt

Dit Run Icons Running shirt vormt de perfecte mix van prestatiegericht comfort en stijl. Dankzij het minimalistische design en het reflecterende logo past het shirt makkelijk bij de rest van je favoriete sport-outfits.

Shop nu