Skip to main content
adidas SL20

Comfortabel met lichtgewicht demping

Als je hardloopschoenen comfortabel zitten, kun je ongestoord hardlopen. Dan denk je aan verder lopen, of wellicht sneller. Met de adidas SL20 kun je jouw grenzen opzoeken. De lichter dan lichte hardloopschoenen zijn ontwikkeld voor neutrale lopers om te gebruiken tijdens wedstrijden of snelle trainingen.

Shop adidas SL20
adidas SL20

Ademend

Het bovenwerk van de SL20 is gemaakt van Engineered Mesh. Dit maakt de schoenen zeer ademend en licht van gewicht. Het bovenwerk is naadloos om de tenen en omsluit je voeten voor extra comfort.

adidas SL20

Betrouwbare grip

De Continental Rubber-slijtzool bestaat uit rubber van het bandenmerk Continental. Hierdoor heb je veel grip op de weg in zowel natte als droge omstandigheden. Daarnaast maakt het rubber de slijtzool duurzaamer.

adidas SL20

Voel je snel

De tussenzool van de adidas SL20 is gemaakt van Lightstrike-materiaal. Bij deze technologie is gebruik gemaakt van een nieuw soort foam die voor een optimale balans tussen een laag gewicht en responsiviteit zorgt.

adidas SL20

Dames

Shop nu
adidas SL20

Heren

Shop nu

Faster Than you think

Er wordt vaak gesuggereerd dat snel zijn alleen voor topsporters is. Maar snelheid draait niet om het lopen van wedstrijden en de beste tijden. Iedereen kan namelijk snel lopen. Als het aan adidas ligt is snelheid een persoonlijk gevoel dat je zelfvertrouwen geeft en een positieve mindset. adidas heeft daarom de Faster Than Pack uitgebracht. Omdat snelheid voor iedereen anders is, bestaat deze pack uit verschillende modellen hardloopschoenen en hardloopkleding. Wat wordt jouw Faster Than?

Bekijk alle schoenenShop je nieuwe outfit
adidas SL20