Skip to main content

adidas Supernova

Supernova

The starting line

Hardlopen is één van de meest toegankelijke sporten die je kunt doen. Het enige dat je nodig hebt, is de mentale kracht om die eerste stap te zetten en natuurlijk een goed paar hardloopschoenen. Met de Supernova maakt adidas die eerste stap een stuk gemakkelijker voor je. De Supernova is een echte allrounder met de beste technologieën van adidas samengevoegd. De juiste materialen op de juiste plaatsen maken het mogelijk om het meeste uit je hardloopschoenen te halen. Je ervaart fijne demping van hiel tot teen zonder in te leveren op ondersteuning en responsiviteit. Dus, wanneer start jij?

Shop adidas Supernova

De adidas Supernova is gemaakt om je te helpen je doelen te bereiken.

Iedereen heeft zo z'n redenen om hard te lopen. Wat jou ook drijft om de straat op te gaan, deze adidas schoenen zijn gemaakt om je te helpen je doelen te bereiken.

Datagedreven design

Na het bestuderen van de bewegingen van hardlopers heeft adidas een schoen ontwikkeld met doelgerichte ventilatie, flexibiliteit en ondersteuning.

Flexibele demping

Flexibele demping in de voorvoet gecombineerd met responsieve demping in de hiel zorgt voor een comfortabel gevoel bij het lopen.

Krijg energie

De Boost-tussenzool biedt effectieve demping en het verdeelt de druk over de voeten. Zo geeft de Supernova je een energiek gevoel tijdens het lopen.

Supernova
Dames & heren

adidas Supernova

Shop nu
Apparel

Shop jouw favoriete look

Shop apparel