Skip to main content

Ultraboost | Ultra Energy

adidas Ultraboost 5 & Ultraboost 5X

The ultimate running experience

adidas heeft de Ultraboost compleet vernieuwd en de schoen is lichter en responsiever dan ooit. Met de Ultraboost aan je voeten heb je de perfecte balans tussen gewicht, demping en responsiviteit. De Ultraboost schoenen van adidas zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en uitvoerige tests en zijn speciaal ontworpen voor iedere hardloper die het beste uit zichzelf willen halen. Ontdek nu de nieuwste Ultraboost 5 en Ultraboost 5X schoenen.

Shop Ultraboost damesShop Ultraboost heren

Lightboost V2-foam

Dankzij de innovatieve tussenzool zijn de nieuwste Ultraboots comfortabeler dan ooit. Het Lightboost V2-foam is enorm licht door het molecuulontwerp. Het design van de zool bestaat uit honderden Boost-capsules die vol met energie zitten. De Boost-zool zorgt voor een energiek gevoel bij elke stap die je zet.

Vernieuwd bovenwerk

Het PRIMEKNIT+ bovenwerk houd je voeten van start tot finish koel en comfortabel. Wist je dat het bovenwerk van de Ultraboost bestaat uit maar liefst 90% gerecyclede materialen? De Ultraboost schoenen hebben een ideale pasvorm, zodat ze heerlijk behaaglijk en stevig rond je voet zitten.

Duurzame slijtzool

In de voorvoet is Premium Continental™ Rubber gebruikt voor extra grip en tractie tijdens iedere run. De slijtzool zorgt voor 30% meer grip, een beter contact met de grond en laat iedere hardloper efficiënter lopen. Bijkomend voordeel is dat Continental™ Rubber ook zeer duurzaam en slijtvast is.

REVIEW: adidas Ultraboost

De productexperts van All4sports hebben de adidas Ultraboost 5 en Ultraboost 5X hardloopschoen voor je getest en nemen je graag mee in alle details van de Ultraboost modellen. De adidas Ultraboost is één van de meest geliefde hardloopschoenen van de wereld en met de nieuwste modellen doet adidas hier een schepje bovenop: nóg lichter en responsiever. Benieuwd op de adidas Ultraboost iets voor jou is? Lees onze uitgebreide productreview.

adidas
Ultraboost 5

De Ultraboost 5 is de nieuwste aanwinst van de adidas Ultraboost collectie. De adidas Ultraboost 5 is een allround hardloopschoen die ideaal is voor je dagelijkse run. De Ultraboost kreeg al snel bekendheid vanwege de Boost-technologie, die door het grote succes ook in andere adidas hardloopschoenen is verwerkt. Trek de nieuwste adidas Ultraboost schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen.

Shop adidas Ultraboost 5

adidas
Ultraboost 5X

De nieuwe Ultraboost 5X is comfortabeler en lichter dan ooit en is een echte alleskunner. Deze Ultraboost 5X schoenen zijn uitgerust met technologie die je helpt om alles uit iedere kilometer te halen. Het verschil tussen de Ultraboost 5 en Ultraboost 5 zit in het bovenwerk. De 5 heeft de klassieke kunststofconstructie die we kennen uit de eerdere versies, terwijl de 5X echt als een sok zit en daardoor nog lichter is.

Shop adidas Ultraboost 5X
adidas hardloopschoenen

Dames

Shop nu
adidas hardloopschoenen

Heren

Shop nu