Skip to main content

adidas en All4running dagen je uit

Loop jij de snelste tijd op de Adizero Adios Pro 2?

adidas logo

Jouw snelste rondje Vondelpark

Op zaterdag 18 september kun jij een poging wagen om de snelste tijd neer te zetten op het adidas X All4running WTFaster-segement in Amsterdam. Reserveer een tijdslot tussen 09:00 en 17:00 uur en wij zorgen ervoor dat er een paar testpaar van de gloednieuwe Adizero Adios Pro 2 in jouw maat klaar ligt. Met deze carbon-wedstrijdschoenen kun jij jouw snelste rondje Vondelpark ooit neerzetten en wie weet maak jij kans op de hoofdprijs.

adidas Adizero Adios Pro 2

Het segment

Het WTFaster-segement is een parcours van 3,32 kilometer in het Vondelpark van Amsterdam. Het parcours is vlak en voorzien van asfalt wat ideaal is voor een ervaring op de adidas Adizero Adios Pro 2. Wil je alvast oefenen of je eigen time to beat neerzetten? Dat kan! Want het segment is al beschikbaar om te lopen.

Segment bekijken
hardloper op adizero adios pro

De prijs

Bij een race horen winnaars toch? De lopers die aan het eind van de dag de snelste tijd op zijn en haar naam hebben staan, worden beloond met een prijs. De snelste dame en de snelste heer winnen een premium race outfit van adidas.

Om het gevoel van een echte race na te bootsen ontvangen alle deelnemers aan de start een startnummer en na de finish een leuke beloning.

Hoe ziet jouw racedag eruit?

adidas adios pro

Get your gear

Zorg ervoor dat je 10 minuten voor jouw gekozen tijdsslot aanwezig bent. Je kunt je melden bij de All4running winkel in Amsterdam aan de Amstelveenseweg 130. Hier zal jouw testpaar van de Adizero Adios Pro 2 op je liggen te wachten. Wanneer veters gestrikt zijn, je startnummer is opgeplakt en jij er klaar voor bent, kun je naar de start van het segment.

adidas adios pro

Klaar voor de start

Bij de start van het WTFaster-segment is een grote klok aanwezig waar we jouw tijd op kunnen meten. Hét moment om een persoonlijke record neer te zetten is aangebroken. De tijd start zodra jij knop indrukt. Wanneer je terugkomt druk dan zo snel mogelijk weer op deze knop om de tijd vast te zetten. Dit is jouw eindtijd.

adidas adios pro

De winnaars

Nadat alle deelnemers het segment hebben gelopen is het duidelijk wie de winnaars zijn. De snelste dame en de snelste heer worden beloond met een race outfit van adidas! We zullen de winnaars via een mail bekendmaken waarna de prijzen worden opgestuurd.

Maak kennis met de adidas Adizero Adios Pro 2

Zaterdag is jouw kans om de Adizero Adios Pro 2 van adidas uit te proberen. De carbon-schoen is ontworpen voor het lopen van een snelle tijd op de (halve) marathonafstand. Tussen twee lagen LightstrikePRO-materiaal ligt onder de hak een carbon-plaat en onder de voorvoet EnergyRods die met carbon verrijkt zijn. De EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet en geven veel energie terug. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet. Verbaas jezelf en streef naar een nieuw record!

adidas

Adizero Adios Pro 2

Shop nu