Den Haag

T/m 9 februari gesloten

070 221 19 49

Korte Poten 55

Tijdelijk gesloten

Vanwege de nieuwste coronamaatregelen zijn de fysieke winkels van All4running t/m 9 februari 2021 gesloten. Voor loopanalyses werken we na deze datum op afspraak. Maak hiervoor alvast via deze link een gratis afspraak. Weet je al wat je nodig hebt? Plaats dan je bestelling in de webshop.

Meer over hardlopen en corona

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vind. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Lees alles over de Shoe Advisor en Color Choice

Bereikbaarheid

Het is lastig om de winkel met de auto te bereiken. In de buurt van All4running Den Haag zijn wel een aantal parkeergarages.
All4running Den Haag ligt op 5 minuten lopen van Den Haag Centraal. Ook zijn er op enkele minuten lopen een aantal tramhaltes.
In de buurt van All4running Den Haag is er voldoende plek om je fiets neer te zetten.

Parkeergarage Muzenplein

Parkeergarage Muzenplein ligt direct in het centrum en is daarbij op 1 minuut lopen van All4running Den Haag.

Pleingarage Den Haag

Ook de Pleingarage ligt direct in het centrum. De parkeergarage ligt op 3 minuten lopen van All4running Den Haag.

Interparking

Vanaf parkeergarage Interparking stap je zo over op het openbaar vervoer: de garage ligt naast Den Haag Centraal. Vanaf Interparking is het ongeveer 5 minuten lopen naar All4running Den Haag.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt? Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.