Skip to main content

ALTRA

FWD Experience series

Ontdek de Altra FWD Experience collectie

We willen je graag voorstellen aan de nieuwste aanwinsten van de Altra FWD Experience collectie: De Experience Flow, de Experience Form en de Experience Wild. De Experience collectie staat bekend om de natuurlijke  loopervaring en de lichtgewicht schoenen met een responsieve zool. Met de FWD Experience collectie geniet je van hardlopen met de perfecte mix van prestaties, comfort en stijl. Bekijk alle nieuwe modellen, stijlen en kleuren voor verschillende type hardlopers.

Run more. Effort less.

EXPERIENCE FLOW

De Experience Flow hardloopschoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run. Met de lichte Experience Flow schoenen ervaar je de perfecte combinatie van comfort en prestaties. Trek je Experience Flow hardloopschoenen aan en bereid je voor om grenzen te verleggen.

Shop Flow DamesShop Flow Heren

EXPERIENCE FORM

Voor liefhebbers van lange afstanden zijn er de Experience Form hardloopschoenen. Deze allround schoenen voor overpronerende hardlopers staan bekend om hun lichte gewicht en zorgen voor comfortabele kilometers met extra stabiliteit. Je voeten zullen je bij iedere stap dankbaar zijn!

Shop Form DamesShop Form Heren

EXPERIENCE WILD

De Experience Wild hardloopschoenen zijn speciaal ontworpen voor al je trail-avonturen. De Experience Wild is een technische en lichtgewicht schoen die zeer geschikt is voor het lopen van lange trail afstanden en uitdagende routes.

Shop Wild DamesShop Wild Heren

ALTRA

Met hun innovatieve nieuwe ontwerpen onderscheidt Altra zich van vele andere merken op de markt. De Altra hardloopschoenen hebben een bredere voorvoet, wat bijdraagt aan een meer natuurlijke loopstijl voor een superieur comfort en stabiliteit tijdens iedere hardloopsessie. Bij Altra combineren ze technologie met een stijlvol ontwerp, deze kenmerken maken Altra zeer geliefd bij vele hardlopers.

Shop Altra