Skip to main content

Speed up to slow down

ASICS Fujitrail Collection

Door snelheid kunnen we tot rust komen. Als je voeten het tempo verhogen, stopt je hoofd met racen. Ontdek de nieuwe Fujitrail collectie. Geïnspireerd door de berg Fuji en de Japanse geschiedenis van ASICS.

Een snelle trailrun om je hoofd leeg te maken – nothing feels better.

Wil jij weten welke trailschoen het beste bij jou past of welke kleding je echt nodig hebt? Deze koopgids is er om jou om de beste producten te laten kiezen, zodat jij elke uitdaging aan kan.

Koopgids bekijken

ASICS Fuji
Speed 
2

De ASICS Fuji Speed 2 is een uitstekende keuze voor hardloopwedstrijden en snelle trainingen op de trails. Behalve dat het een succesvolle wedstrijdschoen is met carbon, is de Fujispeed 2 ook ideaal voor langere duurlopen in een hoger tempo.

ASICS Fuji
Lite 
4

Voor de liefhebbers van een lichtgewichte trailschoen met goede demping is er de Fuji Lite 4. In het bovenwerk is de Fuji Lite 4 lichtgewicht en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Dit maakt de schoen goed geschikt voor korte trailruns, of trailruns op een wat hoger tempo.

Aerodynamische kleding

Bij trailrunning krijg je vaak te maken met wisselende omstandigheden en dan is het belangrijk dat je daar goed op bent voorbereid. Bovendien wil je bij het overwinnen van de vele hoogtemeters zo min mogelijk gewicht bij je dragen. De trailkleding van ASICS is goed ademend, bevat veel mogelijkheden om dingen mee te nemen, is licht van gewicht en beschermt je tegen wind en regen.

Shop ASICS Fujitrail collectie

Trail Dames

Trail Heren