Skip to main content
logo asics

Asics gel

kayano™ 31

Stability never felt like this

Shop Kayano 31 damesShop Kayano 31 heren

Experience comfort in every step

De legendarische Gel Kayano hardloopschoenen zijn al jaren geliefd bij hardlopers van over de hele wereld. De nieuwe ASICS Gel Kayano 31 is de meest comfortabele antipronatieschoen van het moment. Hij (of de schoen) biedt maximale ondersteuning voor iedere dag en zorgt keer op keer voor een stabiele loopervaring.

Shop ASICS Gel Kayano 31

From unsure to unstoppable

De Gel Kayano 31 biedt maximale ondersteuning en een ultiem comfort. De vernieuwde stabiliteitsschoen is ontworpen om verder en langer te kunnen hardlopen. De combinatie van onze nieuwe 4D GUIDANCE SYSTEM, de PureGEL technologie en het FF BLAST PLUS ECO schuim zorgt ervoor je tijdens het hardlopen een ongelooflijk comfort ervaart. Haal het beste uit iedere stap met de Gel Kayano 31 schoen.

4D GUIDANCE SYSTEM

De vernieuwde 4D GUIDANCE SYSTEM technologie reageert op de bewegingen van je lichaam en geeft de adaptieve ondersteuning die jij nodig hebt. De Kayano schoenen zijn ideaal voor lopers die wat meer stabiliteit nodig hebben.

PureGEL technologie

De PureGEL is de nieuwste generatie gel die nu nog lichter en zachter is dan voorheen. Deze nieuwe PureGEL technologie zorgt voor een betere schokdemping en meer comfort. Hierdoor loop je nu je dagelijkse kilometers op een fijne en aangename manier.

FF BLAST PLUS ECO

Het FF BLAST PLUS ECO schuim zorgt voor een zachtere landing en een responsief gevoel bij iedere stap die je zet. Ervaar een zachter gevoel onder je voeten en geef je voeten het comfort dat ze verdienen.

Review: Gel Kayano 31

De productexperts van All4sports hebben de Gel Kayano 31 hardloopschoen voor je getest en vertellen je graag alles over de nieuwste aanwinst van ASICS. De ASICS Gel Kayano 31 heeft ons positief verrast. Als hardloper wil je altijd beter worden. Jezelf overtreffen door langer, sneller of vaker in de week te lopen. De Gel Kayano is nog beter en comfortabeler geworden dan de vorige editie.

Lees de productreview

DE ASICS-ONTWERPFILOSOFIE

ASICS beschikt over tientallen jaren aan productinzicht en werkt volgens het Kaizen principe. Kaizen is een benadering voor het creëren van continue verbetering op basis van het idee dat kleine, voortdurende veranderingen grote verbeteringen teweeg kunnen brengen. Dit jaar viert ASICS 31 jaar superieur productontwerp met de Gel Kayano 31. Dit product is tot stand gekomen door onder andere diepgaande focusgroepen met testen van diverse atleten in de VS, Europa en Australië.

ASICS test met atleten op slijtage, voert biomechanisch onderzoek uit, doet aan duurzame innovatie en maakt gebruikt van Kaizen-vakwerk om producten te maken die het beste aanvoelen voor lichaam en geest.

ASICS Gel Kayano 31

Dames

Shop nu
ASICS Gel Kayano 31

Heren

Shop nu