Skip to main content

logo asics

The most comfortable running shoe

Ontdek de ASICS Gel Nimbus 26

Shop damesShop heren

Take your mind to an amazing place

De ASICS Gel Nimbus is populair, met name onder de lange afstandslopers. De hardloopschoenen voor neutrale lopers staan bekend om het geven van een luxe loopgevoel en veel demping. De Nimbus 26 heeft een transformatie gehad met nieuwe materialen waarmee je nog zachter en soepeler kunt hardlopen. Beweging kan je helpen een geweldige plek te bereiken. Want als je je lichaam beweegt, beweeg je ook je geest. Het is een gevoel dat voor iedereen openstaat.

Zachte landing

FF BLAST PLUS ECO-tussenzoolschuim over de volledige lengte, gecombineerd met onze PUREGEL-technologie voor betere demping en comfort dan ooit.

Duurzame prestaties

Het FF BLAST PLUS ECO-schuim is 24% duurzamer dan gemiddeld schuim in de sector. Het bovenwerk is gemaakt van gerecycled polyester om de algehele duurzaamheid van de Nimbus nog verder te vergroten.

Premium esthetiek

Het zachte en speciaal ontworpen bovenwerk biedt geïntegreerde ondersteuning en ademend vermogen met een premium uitstraling en gevoel.

De ASICS-ontwerpfilosofie

ASICS beschikt over tientallen jaren aan productinzicht en werkt volgens het Kaizen principe. Kaizen is een benadering voor het creëren van continue verbetering op basis van het idee dat kleine, voortdurende veranderingen grote verbeteringen teweeg kunnen brengen. Dit jaar viert ASICS 26 jaar superieur productontwerp met de Gel Nimbus 26. Dit product is tot stand gekomen door onder andere diepgaande focusgroepen met testen van vrouwelijke atleten in de VS, Europa en Australië.

ASICS test met atleten op slijtage, voert biomechanisch onderzoek uit, doet aan duurzame innovatie en maakt gebruikt van Kaizen-vakwerk om producten te maken die het beste aanvoelen voor lichaam en geest.

#SoundMindSoundBody

Een nieuwe loopervaring

De ASICS Nimbus 26 bouwt voort op het succes van zijn voorganger en heeft met de zachtere kraag en verbeterde grip weer twee extra stappen gezet richting ultiem comfort tijdens lange afstanden. Met dit model loop je comfortabel korte en lange afstanden en behaal je met gemak jouw doelstellingen. Ben je benieuwd of dit model geschikt is voor jou? Onze productexpert Daan heeft de Nimbus alvast voor je getest. Lees de in en outs van het model in zijn review.

Lees meer

ASICS Gel Nimbus 26

Dames

Shop nu

ASICS Gel Nimbus 26

Heren

Shop nu