Skip to main content

logo asics

The most comfortable running shoe

Ontdek de ASICS Gel Nimbus 25

Shop damesShop heren

Nothing feels better

De ASICS Gel Nimbus is populair, met name onder de lange afstandslopers. De hardloopschoenen voor neutrale lopers staan bekend om het geven van een luxe loopgevoel en veel demping. De Nimbus 25 heeft een transformatie gehad met nieuwe materialen waarmee je nog zachter en soepeler kunt hardlopen.

ASICS Gel Nimbus 25

Zachte landing

Nieuwe PureGEL™ technologie is zachter en lichter dan de vorige GEL™ technologie en biedt verbeterde schokdemping, zachtere landingen en soepelere overgangen.

Meer demping

Nieuwe lichtgewicht en energieke FF BLAST™ PLUS ECO demping met 20% meer foam onder de voet voor een training met meer comfort. Gemaakt met minimaal 20% materiaal op biobasis uit hernieuwbare bronnen.

ASICS Gel Nimbus 25
ASICS Gel Nimbus 25

Een passende hardloopervaring

Dankzij de nieuwe constructie met zachte knit tong en kraag stap je makkelijker in je schoenen en vormen ze zich beter naar je voeten.

ASICS Gel Nimbus 25

De ASICS-ontwerpfilosofie

ASICS beschikt over tientallen jaren aan productinzicht en werkt volgens het Kaizen principe. Kaizen is een benadering voor het creëren van continue verbetering op basis van het idee dat kleine, voortdurende veranderingen grote verbeteringen teweeg kunnen brengen. Dit jaar viert ASICS 25 jaar superieur productontwerp met de Gel Nimbus 25. Dit product is tot stand gekomen door onder andere diepgaande focusgroepen met testen van vrouwelijke atleten in de VS, Europa en Australië.

ASICS test met atleten op slijtage, voert biomechanisch onderzoek uit, doet aan duurzame innovatie en maakt gebruikt van Kaizen-vakwerk om producten te maken die het beste aanvoelen voor lichaam en geest.

#SoundMindSoundBody

Een nieuwe loopervaring

De ASICS Gel Nimbus 25 heeft meer demping dan ooit, is gemaakt van gerecyclede materialen en biedt een geheel nieuwe loopervaring. De Nimbus is haast niet meer te herkennen, maar het gevoel waar lopers zo verliefd op zijn geworden blijft hetzelfde. Met dit model loop je comfortabel korte en lange afstanden en behaal je met gemak jouw doelstellingen. Ben je benieuwd of dit model geschikt is voor jou? Onze productexpert Daan heeft de Nimbus alvast voor je getest. Lees de in en outs van het model in zijn review.

Lees meer
ASICS Gel Nimbus 25

ASICS Gel Nimbus 25

Dames

Shop nu

ASICS Gel Nimbus 25

Heren

Shop nu