Skip to main content

logo asics

ASICS Lite-show

Feel so confident, like you can run at any time

Bekijk damesBekijk heren

Nothing feels better

De Lite-Show kledingcollectie is speciaal ontworpen om hardlopers zichtbaar te houden bij weinig licht. De geavanceerde reflecterende technologie is ideaal voor in het donker en reflecteert elk licht dat erop wordt gericht terug naar de bron. Naast zichtbaarheid beschermd de Lite-Show kleding je ook tegen weersomstandigheden als regen en wind.

Wees sterker dan de elementen

De wintermaanden komen eraan en je wilt blijven hardlopen. Blijf zichtbaar en droog, zonder in te leveren om comfort en stijl. Of je nu gaat voor een vroege ochtend run of laat op de avond, de kleding en schoenen uit de Lite-Show collectie zorgen voor een 360-graden-zichtbaarheid bij weinig licht.

ASICS Lite-Show voor dames

Shop nu

ASICS Lite-Show voor heren

Shop nu

Gel Kayano 30

Stabiliteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen. De vernieuwde ASICS Gel Kayano 30 kan alle weersomstandigheden aan.

Shop nu

GT-2000 12

Jouw go-to stability schoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run.

Shop nu

Gel Cumulus 25

Lichtgewicht comfort voor in alle weersomstandigheden. De nieuwste Cumulus 25 kan alle weersomstandigheden aan.

Shop nu

Sound mind. Sound body.

De naam ASICS is geïnspireerd op het acroniem voor de Latijnse uitdrukking “Anima Sana In Corpore Sano” (“Je moet bidden voor een gezonde geest in een gezond lichaam”). Deze woorden maakte diepe indruk op de oprichter, de heer Onitsuka, en inspireerde zijn toewijding aan het maken van sportschoenen. Zijn doel: de gezonde geest en het lichaam van jonge mensen te voeden door middel van sport. Met een gezonde geest zullen we gemotiveerd zijn om te bewegen zoals we willen en wanneer we ons lichaam bewegen, bewegen we onze geest om optimistisch, energiek en helder te worden.