Skip to main content

logo asics

ASICS Novablast 4

Add bounce to every step

Shop damesShop heren

From average to energised

Zoek jij een allround hardloopschoen met een snel karakter? Dan is de Novablast 4 van ASICS wat je zoekt. Door het vernieuwde bovenwerk en het FF Blast Plus Eco Foam is de Novablast 4 niet alleen een stuk soepeler, maar heeft ook meer demping en energieteruggave. Daarnaast zorgt de geometrie van de hardloopschoenen dat je vooruit gestuwd wordt. Ideaal voor als je bijvoorbeeld wat snellere runs wilt doen.

Energieke demping

De energieke FF Blast Plus Eco demping voegt extra veerkracht toe, met een lagere CO2-voetafdruk. Gemaakt van gemiddeld 20% biologische materialen via hernieuwbare bronnen.

Nieuwe geometrie

Een op een trampoline geïnspireerde buitenzool met extra grip zorgt voor maximale veerkracht met elke stap. De geometrie van de tussenzool waarbij de hiel wat meer omhoog staat, zorgt voor een soepele afwikkeling.

Pluche pasvorm

Engineerd Woven Upper, wat lichtgewicht is en gemaakt is uit één stuk. Dat betekent dat het volledig naadloos is en wat stretch heeft voor optimaal comfort.

Move your mind with ASICS

ASICS NOVABLAST 4 – VEERKRACHT TIJDENS ELKE HARDLOOPTRAINING

Elk jaar kijken hardlopers reikhalzend uit naar de nieuwste Novablast en nu is hij hier. De Novablast is een populaire temposchoen, omdat hij lichtgewicht is en je tijdens het hardlopen het gevoel geeft alsof je op een trampoline loopt. Benieuwd naar wat onze experts vinden van de nieuwste Novablast?

Review lezen
ASICS Novablast 4

Dames

Shop nu
ASICS Novablast 4

Heren

Shop nu