Skip to main content

Meet my family

The ASICS

Ride Family

Tech-talk

De Ride Family van ASICS bestaat bij All4running uit twee toonaangevende, baanbrekende modellen: de Metaride en de Glideride. Beide modellen hardloopschoenen zijn ontworpen voor neutrale lopers die graag kilometers maken. Het doel van de Ride-collectie is om hardlopers verder te laten lopen met minder energieverlies. Een doel dat op unieke wijze is gerealiseerd. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door de Guidesole-technologie. Deze technologie is verwerkt in de zool. Het gebogen ontwerp en de stijve voorvoet verminderen de flexie van de enkel en bieden een schokabsorberende landingszone. Hierdoor wordt de vermoeidheid van de beenspieren verminderd en zal de efficiëntie van de loper omhoog gaan.

ASICS Ride

ASICS Metaride

De ontwikkeling van de Metaride heeft heel wat jaren geduurd. Na veel samples en testen was in 2019 het moment daar. Het model waar ASICS hoge eisen aan stelde werd uitgebracht. De zool van de schoenen hebben een uniek design wat hardlopers in staat stelt om meer kilometers te maken met minder inspanning. Het bovenwerk bestaat uit ademend Circular Knit Upper en de MetaClutch-technologie houdt je voeten op zijn plaats. De ASICS MetaRide beschikt over lichtgewicht FlyteFoam en de slijtzool met diverse groeven biedt optimale grip.

ASICS Ride

ASICS Glideride

De Glideride komt voort uit de Metaride. Het verschil in de modellen zit hem met name in de hoeveelheid foam en gel. De GlideRide bevat namelijk wat minder foam en gel. Hierdoor is de GlideRide zeker 20 gram lichter van gewicht. Ook dit model beschikt over een Flytefoam-tussenzool. Het zwaartepunt van dit model hardloopschoenen ligt bij de hiel, waardoor de schoenen zeer geschikt zijn voor haklanders. Dankzij de gebogen zool worden je voeten voorwaarts gestuwd, terwijl het Guidance Trusstic System de natuurlijke afwikkeling stimuleert.

ASICS Metaride

Shop nu

ASICS Glideride

Shop nu