Skip to main content

Move for your mind met de ASICS Sakura Collectie

Shop de collectie

Speciaal ontwikkeld voor vrouwen

Dit seizoen komt ASICS met een nieuwe collectie hardloopkleding genaamd Sakura. Deze collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen. Het vrouwenlichaam is sterk, prachtig en tot veel in staat. Daarnaast gelooft ASICS dat een gezonde geest in een gezond lichaam een positief effect heeft op je leven. Dus trek je hardloopoutfit aan, strik je veters en ga erop uit!

ASICS Sakura

Shirts

De shirts uit deze collectie zijn geïnspireerd op het feestelijke kersenbloesemseizoen in Japan. De tops zijn gemaakt van een zeer lichtgewicht en sneldrogende stof die zorgt voor uitstekende vochtregulering.

Shirts bekijken
ASICS Sakura

Tights

De naadloze tight is speciaal ontwikkeld om optimaal comfort te bieden terwijl je aan het hardlopen bent. Hij heeft een hoge taille die zorgt voor een mooiere pasvorm en de ondersteuning in het centrale deel van de taille vergroot.

Tights bekijken
ASICS Sakura

Schoenen

De prachtige en vrolijke kleuren van de Sakura hardloopkleding zijn ook terug te vinden in de hardloopschoenen van ASICS. Zo heb je onder andere de vertrouwde Gel Nimbus 23 en de snellere Dynablast.

Schoenen bekijken

Sakura is Japans voor bloesem. Het betekent het begin van een leven of een nieuw begin.

ASICS Sakura

Jacks

Als het fris is, kan een hardloopjack erg fijn zijn. Deze lichtgewicht en functionele jas is ideaal voor koude dagen of bij lichte regen. Het is een waterbestendig ontwerp dat je beschermt bij slecht weer.

Jack bekijken
ASICS Sakura

Sport-BH

Een sport-bh mag bij een goede hardloopoutfit niet ontbreken. De schouderbanden zijn voorzien van een technologie die de bewegingen opvangt, terwijl de steunband is gemaakt van een zacht en licht geborsteld elastiek voor extra comfort.

BH's bekijken
ASICS Sakura

Sokken

Wil je de look helemaal afmaken? Dan kunnen goed ademende hardloopsokken niet ontbreken. Bij All4running vind je hardloopsokken van ASICS in diverse kleuren en hoogtes. Neem een kijkje in onze collectie.

Sokken bekijken