Skip to main content

ASICS Yozukura

Because this is for you

Bekijk de collectie

asics logo

Sound Mind, Sound Body

Hoe we de wereld zien hangt af van hoe we ons voelen. ASICS gelooft erin dat sporten ons een uplifted gevoel kan geven. Door te gaan hardlopen verandert onze mindset en zullen we positiever in het leven staan. De filosofie van ASICS “Sound Mind, Sound Body” is in het leven geroepen om mensen overal ter wereld te helpen de positieve mentale voordelen van sport te laten ervaren. De Women’s Yozukura-collectie is er om vrouwen te inspireren wat meer tijd voor zichzelf te nemen. Ontsnap aan de stress van het dagelijks leven.

The runs that move your mind

Tegenwoordig speelt bij veel vrouwen het idee dat ze goedgekeurd moeten worden door de buitenwereld. Maar we weten dat de kracht, acceptatie en identiteit die we echt zoeken van binnenuit komt. De Yozukura lijn is ontworpen voor vrouwen om de niet-motiverende, niet-inspirerende en verontrustende uitdaging van het echte leven te overwinnen. Deze lijn is voor die niet-altijd perfecte, maar altijd opbeurende hardloopsessies. De runs die je hoofd echt leegmaken.

Bekijk kledingBekijk schoenen
ASICS hardloopkleding dames
ASICS hardloopschoenen dames
ASICS hardloopkleding dames
ASICS hardloopkleding dames
ASICS hardloopkleding dames

Ontworpen voor jou

Tijdens het hardlopen wil je natuurlijk niet afgeleid worden door een outfit die niet comfortabel zit. Yozukura is speciaal ontworpen voor vrouwen en dus is er rekening gehouden met de loopstijl van de vrouw. Zo is er gezorgd voor optimale bewegingsvrijheid en is elk kledingstuk zo comfortabel mogelijk ontworpen. Naast hardloopkleding vind je ook de Novablast, Nimbus en Kayano in de Yozukura-collectie. Bij deze hardloopschoenen is bijvoorbeeld de Trusstic, de verstevigende plaat, aangepast om je voet op een meer natuurlijke manier af te laten wikkelen. Daarnaast is er 3 millimeter in de hakhoogte toegevoegd zodat de kuiten ontlast worden.

Het design van de collectie is geïnspireerd op de Japanse nachtkersenbloesem. Ondanks dat de zaden van de bloesem weinig zonlicht krijgen, groeien ze uit tot prachtige, gepassioneerde bloemen.

This run is for me

ASICS hardloopschoenen dames

Novablast 2

Bouncier stride, energized mind

Bekijk Novablast 2
ASICS hardloopschoenen dames

Nimbus 24

Cushion your body, brighten your mind

Bekijk Nimbus 24
ASICS hardloopschoenen dames

Kayano 28

Protect your stride, run with peace of mind

Bekijk Kayano 28