Skip to main content

Back on
track!

Jouw plan voor het najaar

Na een welverdiende vakantie staat het studiejaar weer voor de deur, wordt het werkleven weer opgepakt en gaat het sportseizoen van start. Je bent even helemaal los geweest van het alledaagse leven en dat maakt het des te makkelijker om veranderingen in gang te zetten. Juist, we praten over goede voornemens. Een begrip dat veelal wordt geassocieerd met nieuwjaar en restricties of iets dat ‘moet’. Vergeet 1 januari en start nu! Te strenge doelen zijn alleen niet haalbaar. Zet daarom kleine stapjes en leg de lat niet te hoog voor jezelf. Je bent immers net zo ontspannen teruggekomen van je vakantie. Wil je het hardlopen weer gaan oppakken? Bij All4running ben je aan het juiste adres.

back on track

Hardloopschoenen

Jouw hardloopdoel kun je niet behalen zonder een goed paar hardloopschoenen. Gun jezelf een nieuw paar! Wil je de schoenen eerst testen? Je bent van harte welkom in één van onze winkels.

back on track

Hardloopkleding

Een stijlvolle nieuwe outfit geeft extra motivatie om in je vrije tijd te gaan hardlopen. Ook als je wellicht eventjes minder zin hebt. Ga jij voor felle kleuren of liever neutraal? Ontdek de ruime collectie.

Goede voornemen

Odlo Active Spine

Een verbeterde houding stimuleert een efficiënte loopstijl. Het nauwsluitende Active Spine ondergoed bevat naadloze compressiezones om spiertrillingen tegen te gaan en de bloedsomloop te stimuleren.

back on track

Sporthorloge

Plan je trainingen van A tot Z en houd je voortgang bij met een sporthorloge. Zeker voor de meer ervaren hardloper geen overbodige luxe. Beloon jezelf met een nieuwe digitale trainingspartner.

back on track

Sport bh

Voor de loopsters mag een goede sport-BH niet ontbreken. Ze vangen jouw bewegingen zo goed mogelijk op. En stiekem geeft zo’n nieuwe sport-BH je ook een zelfverzekerd gevoel.

back on track

Muziek

Luister je graag naar muziek tijdens je run? In onze ruime collectie hoofdtelefoons is voor iedere loper wat wils. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste AfterShokz Aeropex en loop veilig en alert.