exclusieve

Cyber Monday deals

bij All4running

Deze deals gelden van 27 tot en met 30 november

kortingen op hardloopschoenen

Nu is het moment om jezelf te trakteren op een nieuwe paar hardloopschoenen. Want bij All4running shop je een grote selectie hardloopschoenen, van merken als adidas, Salomon, Saucony, New Balance en Brooks, tijdelijk met korting.

Naar schoenen met korting

New running outfit!

In het weekend van 27 tot en met 30 november shop je een grote selectie tights, shirts en jacks met diverse kortingen!

Naar kleding met korting

Elektronica deals

Een nieuw horloge of een koptelefoon kan een flinke uitgave zijn. Grijp daarom nu je kans en profiteer van exclusieve voordelen op diverse horloges en koptelefoons!

Elektronica Deals bekijken
Black Friday

Aftershokz

Muziek kan je run een boost geven. Bij All4running vind je een aantal AfterShokz koptelefoons met korting. Deze draadloze hoofdtelefoons met botgeleidingstechnologie draag je niet in je oor maar voor je oor. Dit maakt het dragen van deze hoofdtelefoon zeer veilig.

Shop nu
Black Friday

Garmin Forerunner 245

Een zeer veelzijdig multisporthorloge voor hardlopers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Dit nieuwe model van Garmin is de ideale partner om je loopstatistieken bij te houden en effectief te trainen.

Shop nu
Black Friday

Garmin fenix 6 Solar

Dit veelzijdige multisport GPS-horloge beschikt over een hartslagmeter op de pols. Het fungeert tevens als smartwatch met vele geavanceerde sportfuncties. De Fenix 6 is onder andere voorzien van Garmin Pay en bevat deze Solar-editie de Solar Charging-technologie.

Shop nu
Black Friday

Garmin Instinct Solar

Een robuust GPS sporthorloge voor sporters die ook in extreme omstandigheden hun sportprestaties naar een hoger niveau willen brengen. De Garmin Instinct Solar met zeer geavanceerde functies is hierbij de geschikte partner.

Shop nu