exclusieve

Black Friday deals

bij All4running

Deze deals gelden van 25 tot en met 28 november

korting op hardloopschoenen

Nu is het moment om jezelf te trakteren op een nieuw paar hardloopschoenen. Want bij All4running shop je de grootste collectie hardloopschoenen van merken als adidas, Salomon, Nike, Saucony, HOKA, New Balance, tijdelijk met minimaal 15% korting.

Hardloopschoenen voor damesHardloopschoenen voor heren
black friday

15% extra korting op ASICS

Profiteer van deze unieke deal! Tijdens Black Friday ontvang je 15% extra korting op de producten van ASICS. Deze korting is geldig op je winkelwagen bij in invoeren van de volgende code:

BF15ASICS

New running outfit!

In het weekend van 25 tot en met 28 november shop je de grootste selectie tights, shirts en jacks met diverse kortingen!

Naar kleding voor damesNaar kleding voor heren

Accessoires

Altijd zichtbaar in het donker! Nu van 25 november tot en met 28 november minimaal 15% korting op accessoires.

Naar accessoires met korting

Sportondergoed

Bewegen in kleding dat het zweet goed afvoert, nu minimaal 15% korting op sportondergoed.

Naar sportondergoed met korting

Elektronica deals

Een nieuw horloge of een koptelefoon kan een flinke uitgave zijn. Grijp daarom nu je kans en profiteer van exclusieve voordelen op diverse horloges en koptelefoons!

Garmin

Garmin heeft zeer veelzijdige multisporthorloges voor hardlopers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. De ideale partner om je loopstatistieken bij te houden en effectief te trainen. Daarnaast heeft Garmin nog vele accessoires en handige gadgets zoals hartslagmeters.

Shop Garmin Deals

Polar

Polar biedt een combinatie van deskundigheid op zowel sport, fysiologie, elektronica en klantbehoeften. De producten van Polar bevatten technologische innovaties en hartslagmeting. Met de producten van Polar is verbetering van sportprestatie mogelijk, ongeacht het niveau.

Shop Polar Deals

Shokz

Muziek kan je run een boost geven. Bij All4running vind je een aantal AfterShokz koptelefoons met korting. Deze draadloze hoofdtelefoons met botgeleidingstechnologie draag je niet in je oor maar voor je oor. Dit maakt het dragen van deze hoofdtelefoon zeer veilig.

Shop Shokz Deals

Sportvoeding

Sportvoeding geeft je de energie die je nodig hebt om door te kunnen blijven lopen.

SIS

SIS, oftewel Science in Sport, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van sportvoeding voor professionele atleten maar ook voor enthousiaste hobbylopers.

Shop SIS met korting

Clif

Feed your adventure. CLIF en het bedrijf zijn op de fiets ontstaan. De oprichter, Gary, nam een hap van een andere energy bar en dacht: “Ik kan iets beters dan dit maken.”

Shop Clif met korting