Skip to main content

exclusieve

Black Friday deals

bij All4running

Deze deals gelden van 24 tot en met 27 november

korting op hardloopschoenen

Nu is het moment om jezelf te trakteren op een nieuw paar hardloopschoenen. Want bij All4running shop je de grootste collectie hardloopschoenen van merken als adidas, Salomon, Nike, On en HOKA tijdelijk met minimaal 15% korting.

Hardloopschoenen voor damesHardloopschoenen voor heren
black friday

15% extra korting op ASICS

Profiteer van deze unieke deal! Tijdens Black Friday ontvang je 15% extra korting op geselecteerde producten van ASICS. Deze korting is geldig op je winkelwagen bij in invoeren van de volgende code:

BF2023

Shop ASICS met korting

New running outfit!

In het weekend van 24 tot en met 27 november shop je de grootste selectie tights, shirts en jacks met diverse kortingen.

Naar kleding voor damesNaar kleding voor heren

Accessoires

Warm gekleed de wintermaanden door en altijd zichtbaar in het donker. Nu van 24 november tot en met 27 november minimaal 15% korting op accessoires.

Naar accessoires met korting

Sportondergoed

Bewegen in kleding dat het zweet goed afvoert. Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe sport-BH. Nu minimaal 15% korting op sportondergoed.

Naar sportondergoed met korting

Elektronica deals

Een nieuw horloge of een koptelefoon kan een flinke uitgave zijn. Grijp daarom nu je kans en profiteer van exclusieve voordelen op diverse horloges en koptelefoons!

Sporthorloges

Verbeter je hardloopprestaties met de beste sporthorloges. Een sporthorloge is een effectief hulpmiddel om het uiterste uit je prestaties te halen. Het horloge meet allerlei activiteiten tijdens een run en geeft real-time informatie door via het display.

Shop sporthorloges

Shokz

Muziek kan je run een boost geven. Bij All4running vind je een aantal AfterShokz koptelefoons met korting. Deze draadloze hoofdtelefoons met botgeleidingstechnologie draag je niet in je oor maar voor je oor. Dit maakt het dragen van deze hoofdtelefoon zeer veilig.

Shop Shokz Deals

Miiego

Het Deense merk Miiego heeft voor iedere hardloper een geschikte oplossing: of je nu liever iets op je oor of in je oor hebt, een lange batterijduur wenst of juist waterdichte oordopjes nodig hebt.

Shop Miiego Deals