Skip to main content

Stability in motion

Brooks Adrenaline

GTS 24

Pre-order damesPre-order heren

So you can find your go-to-support

De Adrenaline GTS van Brooks staat bekend om de hoge mate van loopcomfort en het luxe instapgevoel. De allround hardloopschoenen bieden ondersteuning voor overpronerende lopers wanneer zij dat nodig hebben, in tegenstelling tot een continue correctie die de meeste antipronatieschoenen geven. De eerste Adrenaline werd in 1996 op de markt gebracht. Na verloop van tijd werd de Adrenaline GTS steeds lichter, zachter, met soepelere overgangen en holistische ondersteuning. Ontdek de nieuwe Brooks Adrenaline GTS 24 bij All4running.

Pre-order nu

Ondersteunend bovenwerk

De Adrenaline GTS24 heeft een 3D Fit Print voor optimale ondersteuning vanuit het bovenwerk. Het Engineered Air Mesh bovenwerk van biedt ademend comfort en extra stevigheid aan de binnenkant van de voet voor optimale stabiliteit tijdens de afwikkeling.

Het zit in het DNA

De tussenzool van de Adrenaline GTS 24 is gemaakt van 100% DNA LOFT V3-materiaal. Dit foam zorgt ervoor dat jouw run zacht en soepel aanvoelt. De verschillende soorten dempingstechnologieën van Brooks beginnen allemaal met DNA in de naam. Waarom is dat? Omdat de foams reageren op jouw unieke looppas.

Keeps your body in its natural motion path

De bekende GuideRails van Brooks geeft enkel ondersteuning wanneer je loopstijl hierom vraagt. Bij overpronatie biedt de technologie begeleiding om de voeten in de juiste lijn en beweging af te laten wikkelen. Hierdoor ontstaat er minder druk op de knieën, wat de kans op blessures vermindert.

Productexpert aan het woord

Met een update van het bovenwerk en de tussenzool maakt de Brooks Adrenaline GTS24 weer een sprong naar een nieuw comfortlevel. Liefhebbers van de Brooks Adrenaline GTS23 kunnen moeiteloos overstappen naar de nieuwe versie. Mocht je een wat bredere voet hebben, dan is de Brooks Adrenaline GTS24 ook leverbaar in een Wide-variant voor heren en dames. Dit model heeft een bredere voorvoet zodat je voeten niet kunnen knellen.

Lees onze review
Brooks Adrenaline GTS 24

Dames

Pre-order nu
Brooks Adrenaline GTS 24

Heren

Pre-order nu