Skip to main content

Brooks Adrenaline GTS 20

20 jaar innovatie

HET VERHAAL VAN

De Adrenaline GTS

De Adrenaline GTS heeft een sterke reputatie als één van de beste hardloopschoenen voor overpronerende lopers. Het model kent een geschiedenis boordevol innovatie. Neem een kijkje in de tijdlijn en je zult direct begrijpen waarom je de GTS keer op keer aan wilt trekken.

Brooks Adrenaline GTS

1999

Het begon allemaal in de 1999. In dit jaar introduceerde Brooks de eerste Adrenaline GTS. De Go-To-Shoe legende is geboren.

Brooks Adrenaline GTS

2002

In 2002 werd de Progressive Roll Bar ontwikkeld. Deze technologie zorgt dat het lichaam zich in de juiste richting beweegt tijdens het hardlopen.

Brooks Adrenaline GTS

2007

Brooks ontwikkelde de biologisch afbreekbare BioMoGo tussenzool in het jaar 2007. Deze techniek past de demping aan bij elke stap.

Brooks Adrenaline GTS

2014

In 2014 legde Brooks het Adrenaline-model onder de loep. Ze mixten BioMoGo en DNA-technologie voor een volledig adaptieve zool.

Brooks Adrenaline GTS

2018

De spelregels werden gewijzigd. De GuideRails-technologie maakt het mogelijk lopers in hun eigen pas te laten lopen in plaats van deze te corrigeren.

Brooks Adrenaline GTS

2020

En kijk eens waar we nu zijn. Met een moderne pasvorm met 3D Fit Print vieren we de 20e editie van de ‘Go-To-Shoe’. Een tijdelijke ‘finish’. Op naar nog 20 jaar!

From unsteady,

to road ready!

De Brooks Adrenaline GTS 20 laat hardlopers, zelfs na 20 jaar, niet in de steek. Of je nu op zoek bent naar damesschoenen met voldoende demping of herenschoenen voor overpronatie, je hoeft niet verder te zoeken. De Brooks Adrenaline GTS 20 vervult beide wensen.

Shop de GTS 20