Skip to main content

Never doubt your next step

Brooks Adrenaline

GTS 23

Shop damesShop heren

So you can find your go-to-support

De Adrenaline GTS van Brooks staat bekend om de hoge mate van loopcomfort en het luxe instapgevoel. De allround hardloopschoenen bieden ondersteuning voor overpronerende lopers wanneer zij dat nodig hebben, in tegenstelling tot een continue correctie die de meeste antipronatieschoenen geven. De eerste Adrenaline werd in 1996 op de markt gebracht. Na verloop van tijd werd de Adrenaline GTS steeds lichter, zachter, met soepelere overgangen en holistische ondersteuning. Ontdek de nieuwe Brooks Adrenaline GTS 23 bij All4running.

Brooks Adrenaline GTS 23

In de Adrenaline GTS 23

De Adrenaline GTS23 heeft een 3D Fit Print voor optimale ondersteuning vanuit het bovenwerk. Door het toepassen van zeefdruktechnologie wordt technische structuur aangebracht op het bovenwerk, maar weet 3D Fit Print de schoenstructuur te behouden met meer flexibiliteit en een lager gewicht.

Brooks Adrenaline GTS 23

Het zit in het DNA

De tussenzool van de Adrenaline GTS 23 is gemaakt van 100% DNA LOFT V2-materiaal. Dit foam zorgt ervoor dat jouw run zacht en soepel aanvoelt. De verschillende soorten dempingstechnologieën van Brooks beginnen allemaal met DNA in de naam. Waarom is dat? Omdat de foams reageren op jouw unieke looppas.

Brooks Adrenaline GTS 23

Keeps your body in its natural motion path

De bekende GuideRails van Brooks geeft enkel ondersteuning wanneer je loopstijl hierom vraagt. Bij overpronatie biedt de technologie begeleiding om de voeten in de juiste lijn en beweging af te laten wikkelen. Hierdoor ontstaat er minder druk op de knieën, wat de kans op blessures vermindert.

Brooks Adrenaline GTS 23
Brooks Adrenaline GTS 23

Productexpert aan het woord

Met een update van het bovenwerk en de tussenzool maakt de Brooks Adrenaline GTS23 weer een sprong naar een nieuw comfortlevel. Liefhebbers van de Brooks Adrenaline GTS22 kunnen moeiteloos overstappen naar de nieuwe versie. Mocht je een wat bredere voet hebben, dan is de Brooks Adrenaline GTS23 ook leverbaar in een Wide-variant voor heren en dames. Dit model heeft een bredere voorvoet zodat je voeten niet kunnen knellen.

Lees onze review
Brooks Adrenaline GTS 23

Dames

Shop nu
Brooks Adrenaline GTS 23

Heren

Shop nu