Skip to main content

Pre-order Brooks Ghost 16

Feel-good miles

Pre-order Ghost 16 damesPre-order Ghost 16 heren

Let’s run there.

De Brooks Ghost is een grote favoriet van vele hardlopers. De nieuwste versie Ghost 16 is met de DNA LOFTv3 tussenzool zachter en lichter dan ooit. De stijlvolle Ghost 16 is verkrijgbaar in prachtige nieuwe kleuren en designs. Haal het beste uit iedere stap met de nieuwe Ghost 16. Pre-order de Brooks Ghost 16 in onze webshop.

Your daily run companion with a just-right feeling underfoot.

Pre-order Ghost 16

Superieur comfort.

De Ghost 16 is perfect uitgebalanceerd en is door de DNA LOFT v3 tussenzool comfortabeler en lichter dan ooit. Dankzij de innovatieve tussenzool loop je je dagelijkse kilometers op een fijne en aangename manier.

Soepele afwikkeling.

De zachte demping en het nieuwe design van de slijtzool, gecombineerd met de Segmented Crash Pad (die de schok van de schoenlanding absorbeert) zorgen voor een soepele afwikkeling van de hiel naar de voorvoet.

Verbeterd bovenwerk.

Het vernieuwde ademende airmesh-bovenwerk van de schoen geeft je voeten het comfort dat ze verdienen. Bij het ontwerpen van het bovenwerk is de 3D Fit Print-technologie gebruikt, dit zorgt voor extra structuur en verhoogt de flexibiliteit van het bovenwerk.

Turn daily miles into daily endorphins in the better-than-ever Ghost 16.

Ghost 16 dames

your trusted run companion

De Brooks Ghost behoort al enkele jaren tot het rijtje van de populairste hardloopschoenen. Inmiddels verwelkomen we alweer de zestiende editie. De nieuwste Brooks Ghost is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. Pre-order de Ghost 16 voor dames nu!

Pre-order Ghost 16 dames

Ghost 16 heren

your trusted run companion

Denk je dat je de Brooks Ghost kent? Dan willen je graag voorstellen aan de nieuwste aanwinst van de Ghost collectie. De nieuwe Ghost 16 is comfortabeler en lichter dan ooit. Trek de Ghost 16 hardloopschoenen aan en bereid je voor om grenzen te verleggen.

 

Pre-order Ghost 16 heren
Brooks

Dames

Shop nu
Brooks

Heren

Shop nu