Skip to main content

Brooks Ghost Max 2

Feel your max

Shop Ghost Max 2 damesShop Ghost Max 2 heren

Max cushion. Max protection.

De Brooks Ghost Max is een grote favoriet van vele hardlopers. De nieuwste versie van de Ghost Max is met de DNA LOFTv3 tussenzool zachter en lichter dan ooit. De Max 2 is perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar veel comfort, demping en stabiliteit met een fijne en soepele afwikkeling.

Shop Ghost Max 2

Let’s run there in the Ghost Max 2

Superieur comfort

De Ghost Max 2 is perfect uitgebalanceerd en is door de DNA LOFT v3 dikke dempende tussenzool comfortabeler en lichter dan ooit. Dankzij de innovatieve tussenzool loop je je dagelijkse kilometers op een fijne en aangename manier.

Soepele afwikkeling

Steeds meer hardloopschoenen zijn ontworpen met een “GlideRoll Rocker”, hiermee wordt de ronding van de zool bedoeld. Deze afgeronde zolen zorgen voor een soepelere overgang van hiel naar tenen. De Ghost Max 2 is de allrounder waar je elke run op kan rekenen.

Verbeterd bovenwerk

Het vernieuwde lichtgewicht, ademend bovenwerk van de schoen geeft je voeten het comfort dat ze verdienen. Bij het ontwerpen van het bovenwerk zijn de nieuwste technologieën gebruikt, dit zorgt voor extra structuur en verhoogt de flexibiliteit van het bovenwerk.

Productreview Ghost Max 2

Getest door onze productexperts

De Brooks Ghost schoenen behoren al enkele jaren tot het rijtje van de populairste hardloopschoenen. De nieuwste Brooks Ghost Max 2 is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. Benieuwd of de Ghost Max 2 wat voor jou is? Lees dan onze uitgebreide productreview.

Lees review
Brooks

Dames

Shop nu
Brooks

Heren

Shop nu