Een Glycerin voor alle lopers

Brooks Glycerin 19

& Glycerin GTS 19

Shop Glycerin 19Shop Glycerin GTS 19

Vanaf nu is de Glycerin er voor iedereen

Brooks maakt het je voortaan makkelijk. Van een aantal modellen is vanaf nu zowel een neutraal als een antipronatiemodel beschikbaar, te beginnen met de Brooks Glycerin. Overpronerende lopers kiezen de Glycerin GTS 19, oftewel het model met Go-To-Stability. De versie zonder GTS is voor de neutrale lopers. Wij vertellen je wat de precieze overeenkomsten en verschillen zijn.

Ondersteuning voor overpronerende lopers

Als je goed kijkt naar de zool van de Brooks Glycerin GTS 19, zie je aan de zijkant een aantal lijntjes. Dit is het meest opvallende verschil tussen de antipronatieversie en de neutrale versie van dit model. De lijntjes geven aan dat in de GTS-versie het GuideRails-systeem van Brooks aanwezig is, dat overpronatie stabiliseert.

Ben je een overpronerende loper, dan kun je profiteren van het zachte gevoel van de Glycerin en krijg je tegelijkertijd de ondersteuning die je nodig hebt. Het GuideRails-systeem bestaat namelijk uit twee stevige stukken schuim, geplaatst aan beide kanten van de hiel. Het stuk aan de binnenkant voorkomt dat de voet teveel naar binnen zakt en het stuk aan de buitenkant zorgt dat de voet stabiel blijft: dit is GTS, oftewel de Go-To-Stability in de Brooks Glycerin GTS 19!

Al het vertrouwde van de Brooks Glycerin

De Brooks Glycerin 19, de reguliere versie, is nog altijd een van de bekendste en populaire neutrale allround modellen van Brooks. Ten opzichte van de vorige versie is vooral het bovenwerk verbeterd. Het mesh-bovenwerk met 3D Fit Print-technologie valt nauwsluitend om de voeten zonder te knellen. Op strategische plaatsen is het bovenwerk versterkt voor gerichte ondersteuning.

Ook de tussenzool van de Glycerin heeft verbeteringen ondergaan. Extra DNA-Loft dempingsmateriaal zorgt voor een nog zachter gevoel, terwijl de schoenen alsnog de nodige energie teruggeven. Nog altijd is de Glycerin een vertrouwd model voor je dagelijkse run, ongeacht hoeveel kilometers je wilt maken.

De nieuwe manier van Brooks

Om het alle lopers makkelijker te maken, pakt Brooks het anders aan. Vanaf nu zullen van verschillende modellen zowel een neutrale versie, als een antipronatieversie uitkomen. De Brooks Glycerin GTS 19 vervangt daardoor de Brooks Transcend. Later in 2021 zal ook van de Brooks Launch zo’n dubbele versie uitkomen: de ‘normale’ Launch 8 en de nieuwe Launch GTS 8, die de Brooks Ravenna zal vervangen. Daardoor zijn er minder verschillende modelnamen, wat de keuze nog makkelijker maakt!

Brooks Glycerin GTS 19

Antipronatie

Shop nu
Brooks Glycerin 19

Neutraal

Shop nu