Skip to main content

Get carried away in the weightless softness of the nitrogen-infused

Brooks Glycerin 21

& Glycerin GTS 21

Pre-order Glycerin 21Pre-order Glycerin GTS 21

More cushion.

More softness.

Less gravity.

Laat je meeslepen in de gewichtloze zachtheid van de Glycerin 21. Ontworpen om comfort en een super zachte demping te leveren tijdens het hardlopen. Daarom is de Glycerin zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden. Doordrenkt met nog meer stikstof DNA LOFT v3 demping om de zachtheid te vergroten. Hoe makkelijk is het als er van 1 model zowel een neutrale als een stabiliteit variant is? Overpronerende lopers kiezen voor de Glycerin GTS 20, oftewel het model met Go-To-Stability. De versie zonder GTS is voor de neutrale lopers.

Nog altijd de vertrouwde Glycerin

De Glycerin is nog altijd één van de bekendste en meest populaire allround modellen van Brooks. De Glycerin 21 heeft in de tussenzool het DNA LOFT v3 foam. Dit foam is enorm zacht. In het dempingsmateriaal is namelijk stikstof verwerkt om de responsiviteit en demping te vergroten, zonder dat het gewicht omhoog gaat. Het foam beschikt over de DNA-technologie van Brooks, waarbij het foam zich aanpast aan jouw loopstijl.

Het nieuwe pluche en ademende ontworpen bovenwerk van air-mesh biedt een prettige pasvorm. Daarnaast zorgen de herontworpen tussenzool en buitenzool met verbreed platform voor soepelere, gemakkelijkere overgangen. Het maakt niet uit hoeveel kilometers je op pad gaat, de Glycerin is je beste vriend.

Go-To-Stability

Als je goed kijkt naar de zool van de Brooks Glycerin GTS 20, zie je aan de zijkant een aantal lijntjes. Dit is het meest opvallende verschil tussen de antipronatieversie en de neutrale versie. De lijntjes geven aan dat in de GTS-versie het GuideRails-systeem van Brooks aanwezig is, dat overpronatie stabiliseert.

Ben je een overpronerende loper, dan kun je profiteren van het zachte gevoel van de Glycerin en krijg je tegelijkertijd de ondersteuning die je nodig hebt. Het GuideRails-systeem bestaat namelijk uit twee stevige stukken schuim, geplaatst aan beide kanten van de hiel. Het stuk aan de binnenkant voorkomt dat de voet teveel naar binnen zakt en het stuk aan de buitenkant zorgt dat de voet stabiel blijft.

It’s the new style

Om het alle lopers makkelijker te maken, pakt Brooks het sinds een paar jaar anders aan. Verschillende modellen zullen zowel in een neutrale versie, als een antipronatieversie uitkomen. De Brooks Glycerin GTS 19 verving daardoor de Brooks Transcend. Zo zijn er minder verschillende modelnamen, wat de keuze voor jou nog makkelijker maakt!

Brooks Glycerin 21

Voor de neutrale hardlopers

Pre-order damesPre-order heren

Brooks Glycerin GTS 21

Voor de overpronerende hardlopers

Pre-order damesPre-order heren