Skip to main content

Brooks Run Bra

Een belangrijk onderdeel van je hardloopessentials

Sports Bra Run Bra

Hardloopschoenen zijn gemaakt voor hardlopers, je sport-BH zou dat ook moeten te zijn. Brooks heeft meer dan 40 jaar biomechanische onderzoeken uitgevoerd. Dit bracht het merk inzichten van hardlopers en ideeën over het her-ontwikkelen van de sport-BH. Als het gaat om ondersteuning en comfort, zijn niet alle sport-BH’s gelijk. De nieuwe Run Bras van Brooks zijn speciaal ontworpen voor de impact die het hardlopen op je lijf heeft.

Shop jouw Run Bra

Fit Guide

Hoe weet je of je sport-BH goed zit? Ervoor zorgen dat je bh past, is de eerste stap op weg naar een geweldige run. Een goede BH zal niet echt presteren als hij niet goed past.

Swipe om onze tips te lezen voor de juiste pasvorm >>

Ontmoet de Bras

Dare Collection

Met de Dare-collectie wordt gevierd dat vrouwen groter mogen dromen dan ze in eerste instantie zouden doen. De BH’s zijn gemaakt met ingebouwde voorgevormde cups die beweging verminderen en ondersteuning bieden, run na run. De Dare-collectie heeft een gestroomlijnd ontwerp voor een comfortabele pasvorm in verschillende maten en stijlen.

Bekijk collectie

Drive Collection

Proven support that moves with you! De Drive Run Bras zijn ontworpen met een flexibele stof die met je meebeweegt. De BH’s omhelzen je lichaam met comfortabele compressie. Je kunt zelf de gewenste mate van bedekking en comfort kiezen door de uitneembare cups. De verscheidenheid aan stijlopties met ontwerp- en ondersteuningsfuncties zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen kunt hardlopen.

Bekijk collectie

Dare Collection

Brooks Run Bra

Dare Scoopback

Niet alle hardloop-BH’s hebben een racerback. Deze Scoopback-stijl biedt ondersteuning, is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij het ontwerp met open achterkant. Met de verstelbare achtersluiting kun je de pasvorm personaliseren.

Ik wil deze Run Bra!
Brooks Run Bra

Dare Racerback

De Racerback kun je geheel verstellen naar jouw persoonlijke wens. Verstel aan de voorkant je schouderbandjes en aan de achterkant de rugsluiting. De slanke stijl en de run-ready ondersteuning maken de BH helemaal af.

Ik wil deze Run Bra!
Brooks Run Bra

Dare Crossback

Soms is eenvoudig de beste keuze. De Dare Crossback Run Bra combineert een strakke, gestroomlijnde stijl met de instapklare ondersteuning van de voorgevormde cups. De Crossback is ook nog eens gemakkelijk over je hoofd aan te trekken.

Ik wil deze Run Bra!

Drive Collection

brooks run bra

Drive Convertible

De Convertible is een veelzijdige Run Bra. Naast de ondersteuning en compressie kun je deze Bra zelf stylen. Draag hem als crossback of scoopback door de rugbandjes aan elkaar te haken of los te haken.

Ik wil deze Run Bra!
brooks run bra

Drive Interlace

Deze beha biedt krachtige ondersteuning tijdens het hardlopen en een hoog ademend vermogen dankzij de juiste compressie en het strappy rugontwerp. Met de verstelbare achtersluiting kun je de pasvorm personaliseren.

Ik wil deze Run Bra!