Skip to main content

Brooks Trail Collection

Zorg dat je de juiste gear hebt als je aan je trailrun avontuur begint. De High Point-collectie van Brooks bevat technische kleding dat speciaal ontworpen is voor trailrunners. Met unieke kenmerken en technologieën om je van top tot teen te beschermen op de parcours. Voeg de Catamount 2, de Cascadia 16 of Caldera 6 toe aan je outfit en je bent ready to go.

Run with nature

Reach peak. Run Happy.

Bereik gelukkig en sneller topprestaties in duurzame, technische uitrusting van top tot teen, ontworpen voor trailrunners door trailrunners. Van trailhead tot piek, wees voorbereid met de Brooks High Point Apparel Collection – met bewegingsvrijheid, opslag en bescherming.

Shop damesShop heren
Brooks trail
Brooks trail
Brooks Trail

Catamount 2

Katapulteer jezelf in de Catamount 2. Deze schoenen zijn gemaakt voor snelle trailruns op wisselend terrein. Het lichte gewicht en de energieke tussenzool bieden de mogelijkheid om optimaal snelheid te maken tijdens je trailrun. Het DNA FLASH materiaal in de tussenzool en de nieuwe SkyVault-voortstuwingsplaat zijn ontworpen zodat je nieuwe hoogten kunt bereiken.

Shop damesShop heren
Brooks Trail

Caldera 6

De Caldera 6 is een ideale trailschoen voor het lopen van langere afstanden over trails. Dankzij de hoge mate aan demping verslindt je de kilometers met veel comfort. Het DNA LOFT v3- dempingsmateriaal is geïntegreerd met stikstof geeft zachte, lichtgewicht demping. Ook geven ze gerichte bescherming voor je voeten om lange afstanden af te leggen.

Shop damesShop heren
Brooks Trail

Cascadia 16

Verover elk pad in de Cascadia 16. Deze trailrunningschoen biedt stabiliteit op elk terrein en duurzame bescherming, met zachtere en lichtere demping dan voorheen om een continu soepele rit te garanderen. De tussenzool van de Brooks Cascadia 16 beschikt over DNA LOFT v2, waardoor de schoen lichter is en meer demping geeft dan zijn voorganger.

Shop damesShop heren
Brooks Trail Collection

Dames

Shop nu
Brooks Trail Collection

Heren

Shop nu