De leukste cadeaus

voor hardlopers

Een cadeautip voor iedere hardloper

Heb je het lootje van een hardloper getrokken en weet je echt niet wat je moet kopen voor hem of haar? Of loop je zelf en heb je geen idee wat je dit jaar op je verlanglijst kunt zetten? Wij hebben alvast een selectie aan diverse hardloopcadeaus gemaakt. Van accessoires tot trainingsattributen en van sporthorloges tot hardloopschoenen. In vier verschillende prijscategorieën, zodat je snel ziet welke producten je kunt aanschaffen met jouw budget. Fijne feestdagen!

Hardloopcadeaus tot €25

Accessoires die je helpen om op te vallen in het donker, je warm houden of je ondersteunen bij het trainen: in de prijscategorie tot €25 vind je het allemaal. Daarnaast zijn toffe hardloopcadeaus in deze prijsrange bijvoorbeeld sportvoeding, hardloopsokken, t-shirts en smartphonehouders.

Shop tot €25

Cadeautip!

Dreams Hardloopdagboek: geschreven én gesigneerd door olympisch atlete Susan Krumins. Bekijk het hier.

Feestdagen 2020

Hardloopcadeaus van €25 tot €50

Met een budget tussen de 25 en 50 euro kun je alle kanten op. Doe bijvoorbeeld een nieuw horlogebandje cadeau, koop een mooie winterset met handschoenen en een muts of geef een fijn thermoshirt. Tussen de hardloopcadeaus in deze prijsrange vind je ook verlichting, drinkgordels en compressiekousen. Daarnaast valt een flink aantal kledingstukken binnen deze categorie.

Shop €25 tot €50

Cadeautip!

Maak een pakketje met sportvoeding. Lees hier meer over de verschillende soorten en gebruiksmomenten.

Hardloopcadeaus van €50 tot €100

Als je tussen de 50 en 100 euro wil besteden aan cadeaus voor een hardloper, kun je kiezen uit een verscheidenheid aan producten. Denk aan een paar nieuwe spikes, een hartslagsensor of een mooie rugzak. Of kies een warme tight met een t-shirt en geef een kledingpakketje cadeau. Luistert degene die je wilt verrassen graag naar muziek? Dan zijn er ook verschillende koptelefoons die je met dit budget kunt aanschaffen.

Shop €50 tot €100

Cadeautip!

Als je hardloopschoenen cadeau wilt geven, dien je altijd rekening te houden met een aantal factoren. De modellen die tussen de cadeautips staan, zijn bedoeld ter inspiratie. Lees hier waar je op moet letten.

Supernova

Hardloopcadeaus vanaf €100

Wanneer je 100 euro of meer te besteden hebt, zijn er veel mogelijkheden. Bij All4running vind je natuurlijk een groot aanbod aan hardloopschoenen, maar ook verschillende sporthorloges van merken als Garmin, Polar en Suunto. Daarnaast kun je met dit budget een waterdicht hardloopjack, een rugzak voor het trailrunnen of een high-end koptelefoon aanschaffen. Maar denk ook eens aan een hardlooppakket voor de beginnende loper, met kleding, accessoires en sportvoeding.

Shop €100 en meer

Cadeautip!

Verwen iemand met een mooi (multi)sporthorloge. Onze koopgids biedt hulp bij het kiezen van een geschikt exemplaar.

Toch nog geen cadeau kunnen kiezen?

Met de All4running medailles geef je een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf zijn of haar eigen hardloopcadeau kan aanschaffen. De medailles zijn zowel online als in onze winkels te gebruiken.

Feestdagen 2020
Shop medailles