Skip to main content

Your run,
your style

Het meest essentiële item dat je voor hardlopen nodig hebt, zijn natuurlijk je hardloopschoenen. Bij het kiezen hiervan is het advies van een expert niet onbelangrijk. Zowel online als in de winkel staan wij klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van de hardloopschoenen die perfect bij jou passen.

Vind jouw perfecte hardloopschoenen

Rood, blauw, groen, geel of gewoon zwart? Wat is jouw favoriete kleur als het om hardloopschoenen gaat? Een ding is zeker: wanneer je bij All4running hardloopschoenen koopt, heb je keuze uit 2 of meer kleuren. Het maakt niet uit of je nu in de winkel koopt of online, het assortiment waaruit je kiest blijft gelijk.

Shoe advisor

In de winkel ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreren we, met behulp van meer dan 16.000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis van deze informatie kunnen onze specialisten een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Maak een afspraak voor een gratis loopanalyse!

Maak een afspraak

Online Shoe advisor

All4running heeft een Online Shoe Advisor ontwikkeld zodat jij vanuit huis jouw perfecte hardloopschoenen kan vinden. De Shoe Advisor in de winkel is natuurlijk nóg betrouwbaarder dan de online Shoe Advisor, maar online wordt er uiteraard een goed indicatie gegeven welke hardloopschoenen jij nodig hebt. Beantwoord een paar vragen, vergelijk de verschillende opties en kleuren en laat de schoenen bij jou thuisbezorgen.

Start de Online Shoe Advisor

Online verbonden met offline

Online biedt All4running het grootste assortiment aan hardloopproducten. Dit grote assortiment past niet in onze fysieke winkels. Daar zijn de producten aanwezig waarmee een zo groot mogelijke groep hardlopers kunnen bedienen. Is er een specifiek product dat je online hebt gezien en in de winkel wilt testen? Dat is zeker mogelijk, maar neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice. Dan zorgen we ervoor dat jouw beoogde product alvast van het centrale magazijn naar de betreffende winkel wordt gestuurd.

Naar klantenservice

Bezoek onze webshop

Bekijk alle hardloopschoenen in ons assortiment, kies jouw favoriete kleur en laat deze gratis bij jou thuisbezorgen.

Alle hardloopschoenen

Bezoek onze winkels

Kom langs voor een gratis loopanalyse op de All4running Shoe Advisor en laat je uitgebreid adviseren door één van onze specialisten.

Naar de winkelpagina