Skip to main content

Craft

CTM Ultra Carbon

Shop nu

Gemaakt voor ultra-afstanden

Na maanden verfijnen in het lab heeft Craft een carbon hardloopschoen ontwikkeld speciaal voor de ultra-afstanden voor topsporters. De CTM Ultra Carbon is duurzaam en zorgt door de carbonplaat voor energieteruggave. Of je nu meedoet aan een marathon of deelneemt aan de extreme afstanden, dit is jouw schoen.

CTM_ULTRA_CARBON_5
Craft CTM Ultra carbon
CTM_ULTRA_CARBON_7

Ultralicht en stabiel

Het Ultra Platform™ is de ultralichte basis waarop deze schoen is gebouwd. Alles is in balans om hardlopers in staat te stellen zo moeiteloos mogelijk in vorm te blijven, wat essentieel is als je lange afstanden op hoog tempo loopt. De carbonplaat zorgt voor energieteruggave en houd je stabiel door bochten en over oneffen ondergronden. Zo biedt het zelfs de mogelijkheid om ultratrail-marathons met hoge snelheid te trotseren.

Vaultfoam

Vault Foam ™

Snel, licht en duurzaam, dat zijn de kenmerken van Vault foam. Dit duurzame schuim op basis van EVA-basis zorgt voor een constante voortbeweging.

Anatomic Racing Fit

Anatomic Racing Fit

De hardloopschoen zit als gegoten door de strakke en stevige pasvorm rondom de voet. Door de anatomische neus kan je jouw tenen optimaal spreiden. Hierdoor haal je het maximale uit de schoen.

Ultra Carbon Plate

Ultra Carbon Plate™

Zweven als op een trampoline, dat gevoel geeft deze Ultra Carbon Plate™ die gemaakt is van gewonnen koolstofvezel. Het bijzondere van deze carbonplaat is dat deze een splitsing heeft waardoor de grote teen gescheiden is van de andere tenen wat zorgt voor optimale opvang op verschillende hoeken en ondergronden.

Craft

CTM Ultra Carbon

Dames + Heren
Shop nu