Skip to main content

ALTRA

Escalante 4 & Escalante Racer 2

Ontdek de Escalante 4 &
Escalante Racer 2

De Escalante 4 en de Escalante Racer 2 zijn er, met een gloednieuwe moderne look. Deze bijzondere Altra-klassiekers hebben een vernieuwd ontwerp voor een verbeterde pasvorm. Met deze opgefriste Escalantes kun je de hele dag uit de voeten. Lees hieronder meer over de Escalante 4 en de Escalante Racer 2.

Opgefrist voor jouw run

Escalante 4

De Altra Escalante 4 hardloopschoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run. Deze opvolger van de populaire Escalante 3 is een echte alleskunner. Met de nieuwe Altra EGO™-foam tussenzool en standaard FootShape™-pasvorm krijg je een verbeterde schoen, die is ontworpen om iedere hardloopsessie zo comfortabel en licht mogelijk te maken. Trek de Escalante 4 aan en bereid je voor om grenzen te verleggen.

Shop Escalante 4 DamesShop Escalante 4 Heren

Escalante Racer 2

De naam zegt het waarschijnlijk al, maar de Altra Escalante Racer 2 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun wedstrijden en trainingen willen halen. Met alle kenmerken van de Escalante, maar dan sneller. Het bovenwerk van Engineered Mesh is de perfecte combinatie van comfortabel, lichtgewicht en ademend. Ervaar ultieme snelheid met de Altra Escalante Racer 2.

Shop Escalante Racer 2 DamesShop Escalante Racer 2 Heren

ALTRA

Altra weet technologische innovatie perfect te combineren met een stijlvol en modern design. Altra maakt een groot verschil in de hardloopwereld door het ontwerpen en produceren van nieuwere en betere hardloopschoenen. De Altra hardloopschoenen zijn voorzien van een brede voorvoet die een zo natuurlijk mogelijk looppatroon bevordert, dit draagt bij aan een superieur comfort en stabiliteit. De Altra hardloopschonen zijn dan ook bijzonder populair onder hardlopers wereldwijd.

Shop Altra