Skip to main content

Fusion

Hoogwaardige, functionele sportkleding

Fusion voor damesFusion voor heren

Loop het hele jaar door met Fusion

De hardloopkleding van Fusion is ontworpen met het oog op een lange houdbaarheid/duurzaamheid. In de loop der jaren hebben verschillende atleten van wereldklasse diverse records gevestigd in Fusion-kleding. Ook voor dagelijks gebruik wordt de kleding gebruikt voor training en competitie. Bij Fusion ben je dus aan het juiste adres als je hoogkwaliteit sportkleding zoekt en net dat beetje extra wilt.

Door te produceren in de EU zorgt Fusion ervoor dat er goede loon- en arbeidsvoorwaarden zijn en dat ze zeker weten dat ook alle onderaannemers onder de EU-wetgeving vallen. We kunnen dus zeggen dat alle Fusion-producten worden gemaakt in hun eigen naaistudio.

Alle producten en materialen van Fusion’s hardloopkleding zijn Oeko-TEX gecertificeerd. OekoTex is een keurmerk dat garanties geeft ten aanzien van je gezondheid. Fusion heeft een hoog standaard en staat erop dat de producten vrij zijn van schadelijke stoffen.

Fusion koopt, produceert en verkoopt volgens data en algoritmen die gedurende vele jaren zijn opgebouwd. Dit betekent dat er niet meer producten worden geproduceerd dan verkocht. Daarnaast  worden dezelfde grondstoffen ook in veel van de producten gebruikt, waardoor er vrijwel geen afval is.

fusion

Singlets

Bekijk singlets
fusion

t-Shirts

Bekijk t-shirts
fusion

Shirts

Bekijk shirts
fusion

Jacks & vesten

Bekijk jacks & vesten
fusion

Shirts

Bekijk shirts
fusion

Jacks & vesten

Bekijk jacks & vesten

Welke tight kies jij?

Bij elk hardloopdoel past een Fusion tight. Zo’n hardlooptight heeft vele voordelen zoals de bewegingsvrijheid die het je geeft. De tights van Fusion beschikken allen over twee steekzakken op de bovenbenen. Dit is erg handig om bijvoorbeeld sportvoeding, je sleutels of telefoon mee te nemen.

Alle Fusion tights bekijken

Fusion C3 Long Tight

Fusion
Gemaakt van Comp3-materiaal wat de doorbloeding stimuleert
Tailleband met trekkoord
Bekijk lange tights

Fusion C3 Short Tight

fusion
Laag ingesneden design
Comp3-stretch-materiaal past zich aan het lichaam aan
Bekijk korte tights

Fusion C3+ Recharge Pants

Fusion
Beschikt over twee ritszakken
Smallere pasvorm bij de enkels
Bekijk trainingsbroeken

Tight nèt te kort?

Geen probleem!

Het is een bekend probleem bij velen. Voor hardlopers met lange benen zijn er weinig tights die lang genoeg zijn. Bij Fusion hebben ze daar een oplossing voor bedacht. De verschillende tights in hun aanbod zijn ook te verkrijgen in X-Long.

Door 4cm toe te voegen aan de reguliere modellen, hebben hardlopers met lange benen de ideale tight. Zo is de unisex C3 tight in X-Long te verkrijgen, maar ook de C3+ Dames tight en de Recharge Pants.

Shop X-Long