Skip to main content

Garmin

Forerunner 55

Jouw coach om jezelf te kunnen verbeteren

Shop nu

Jij bent een hardloper

De nieuwe Forerunner 55 van Garmin is ontworpen voor hardlopers van alle niveaus maar in het bijzonder voor mensen die kennis willen maken met hardlopen. Wil jij jezelf verbeteren of wil je beginnen met hardlopen? Dan is dit een mooi horloge voor jou. Begin een nieuwe routine, word actief en je mag jezelf een hardloper noemen. Garmin brengt dit horloge uit op Global Running Day op 2 juni om het hardlopen te vieren. Van start dus!

Play Video

Klik op de play button om de video te bekijken.

Garmin Forerunner 55
Garmin Forerunner 55
Garmin Forerunner 55

Train slimmer

Met dit horloge heb je een mooie basis om de tijd, afstand, snelheid, tempo en hartslaggegevens te volgen. Maar de Forerunner 55 gaat verder dan alleen tempo- en hartslagstatistieken. Gedetailleerde hardloopgegevens, dagelijkse aanbevolen trainingen, extra ingebouwde sport-apps en meer om te ontdekken. Met een batterijlevensduur van maar liefst 2 weken en 20 uur GPS ben jij niet te stoppen.

Garmin Forerunner 55

Key features

De Garmin Forerunner 55 heeft veel functies die gericht zijn op herstel en resultaat. Zo kan je jouw hersteltijd zien, krijg je dagelijkse aanbevolen workouts en raceprognose die je helpt om jouw wedstrijddoel te bereiken. Maar er valt nog veel meer uit de Garmin Forerunner 55 te halen. Een aantal van de functies staan hieronder uitgelicht.

Garmin Forerunner 55

My 5k race

Met de Garmin Coach krijg je begeleiding tijdens het hardlopen. Je kan kiezen uit diverse trainingsplannen zodat het goed aansluit bij jouw doel. Zoals een snelle 5 kilometer.

Garmin Forerunner 55

Stressniveau

De hoeveelheid stress die je hebt hangt af van veel factoren. Bijvoorbeeld de slaap, training en algemene stress. Het stressniveau wordt aangegeven op een niveau van 0 tot 100, waarbij naarmate je meer richting de 100 gaat een hoger stressniveau hebt.

Garmin Forerunner 55

VO2 Max

De VO2 Max meet wat de maximale zuurstof opname. De Garmin Forerunner 55 geeft aan hoe veel energie jij hebt voor je trainingen en welke prestaties je daarbij kan leveren.

Garmin Forerunner 55

Hartslagdata

Via de achterkant van het horloge wordt met behulp van de sensortechnologie jouw hartslag gemeten. Deze hartslagmeter wordt ook gebruikt voor het berekenen van je stressniveau en je VO2 Max.

Garmin Forerunner 55

Shop nu