Skip to main content

Hardloopschoenen met carbon

Voor elk snelheidsdoel

Carbon hardloopschoenen

Hardloopschoenen met een carbonplaat zijn tegenwoordig erg populair. Maar waarom eigenlijk en voor welke doelen kun je ze gebruiken? Een overzicht van de verschillende modellen die exclusief bij All4running zijn te verkrijgen.

Carbonplaat

Tegenwoordig effectiever

Het gebruik van carbon is eigenlijk niets nieuws. Eind jaren ’80 werd hier al mee begonnen. Men had toen nog geen toegang tot de kennis en technologieën van vandaag de dag. Het gebruik van de carbonplaat is nu vele malen effectiever. Carbonplaten zijn ontzettend licht en sterk. Door de golvende vorm geeft de plaat extra stimulans bij de afzet. Vandaar dat deze hardloopschoenen van carbon vaak worden gebruikt om records te verbreken.

Lange afstanden – Marathon of meer

Nike Air Zoom Alphafly Next% 3

De Nike Air Zoom Alphafly Next% 3 FP is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

Nike Air Zoom Alphafly Next% 3
Shop nu

Brooks Hyperion Elite 4 Unisex

De Brooks Hyperion Elite 4 is een snelle schoen gemaakt voor hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. De Brooks Hyperion Elite is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden.

Brooks Hyperion Elite 4
Shop nu

HOKA Cielo X1

De HOKA Cielo X1 is een comfortabele snelle schoen. De schoen is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Breng je prestaties naar een hoger niveau met deze wedstrijdschoen!

HOKA Cielo X 1
Shop nu

Middellange afstanden – halve marathon tot marathon

Nike ZoomX Vaporfly Next% 3

Snelle tijden lopen op afstanden tot de marathon is gemakkelijk met de ZoomX Vaporfly Next% 3, die daarnaast ook goed is voor lange duurlopen in een hoger tempo. Dé schoen wanneer je de heilige 42 kilometer gaat lopen!

Nike ZoomX Vaporfly Next% 3
Shop nu

Saucony Endorphin Pro 4

De Saucony Endorphin Pro 4 is een comfortabele snelle schoen. De schoen is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Behalve dat het een succesvolle wedstrijdschoen is, is de Endorphin Pro ook ideaal voor langere duurlopen in een hoger tempo.

Saucony Endorphin Pro 4
Shop nu

Nike Zoom Fly 5

De Nike Zoom Fly 5 is een neutrale hardloopschoen voor zowel trainingsdagen als wedstrijden. De schoenen bieden je comfort en betrouwbaarheid maar geven je tegelijkertijd een veerkrachtig en snel gevoel.

Shop nu

Korte afstanden – minder dan een halve marathon

New Balance Fuelcell Supercomp Pacer v2

De New Balance FuelCell SuperComp Pacer v2 is een comfortabele snelle schoen voor de 5 en 10km. De schoen is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Door het speciale ontwerp van de carbonplaat krijg je een extra zetje tijdens de afzet.

Shop nu

adidas Adizero Takumi Sen 10

De adidas Adizero Takumi Sen 10 is een comfortabele snelle schoen. De schoen is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

adidas Takumi Sen 10
Shop nu

Nike ZoomX Streakfly

 

De Nike ZoomX Streakfly is een snelle schoen gemaakt voor hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. Bij wedstrijden van 5 tot 10km en bij interval en tempotraining komt de ZoomX Streakfly het beste tot zijn recht.

Nike Streakfly
Shop nu

Alle carbonschoenen

De collectie ‘carbon-hardloopschoenen’ blijft groeien. Het kan lastig zijn om een keuze te maken. Uiteindelijk blijft het een persoonlijke keuze en gaat het om het gevoel wat de schoenen je geven. Ook bepalen je loopdoelen en loopstijl in grote mate welke schoenen voor jou geschikt zijn. Kijk hieronder voor een overzicht van alle carbon hardloopschoenen die wij voor jou op voorraad hebben.

Shop nu