Skip to main content

Samen met Mohamad Maso de HOKA Bondi X testen

Op donderdag 14 oktober kun jij samen met Olympisch Triatleet Mohamad Maso de gloednieuwe Bondi X van HOKA testen. Tijdens deze avond zal Mo worden geïnterviewd over zijn inspirerende verhaal, heb jij de mogelijkheid hem vragen te stellen, testen we samen de Bondi X én ontvang je een leuke goodiebag.

Inschrijving gesloten
Mo

Live interview en Q&A

Test run op de Bondi X

Een hapje en een drankje

Ontvang een leuke goodiebag

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

  • Op donderdag 14 oktober om 19:00 uur verzamelen we bij Bar Kantoor in Amsterdam
  • Vanaf 19:30 uur zal Mo Maso worden geïnterviewd door Imo Muller (editor Runners World Magazine) waarna jij ook een aantal vragen kunt stellen
  • Na het interview is er de mogelijkheid om je om te kleden en trekken we een testpaar van de Bondi X aan
  • Rond 20:30 uur zullen Mo en Imo een korte training geven in het Westerpark
  • Na de training staat er een hapje en een drankje voor je klaar
  • De avond zal rond 22:30 uur afgelopen zijn, bij vertrek ontvang je een leuke goodiebag
Inschrijving gesloten

Praktische Informatie

  • De omkleedmogelijkheden zijn beperkt, zorg er dus zoveel mogelijk voor dat je je hardloopkleding al aan hebt
  • Aangezien het evenement binnen plaatsvindt, wordt er bij de ingang om een geldige Covid Vaccinatie QR-code of negatief testbewijs gevraagd
  • Mocht je met de auto komen, dan raden wij aan om gebruik te maken van de Q-Park Westergasfabriek.
  • Zoals er in het registratieformulier wordt aangegeven zal er een fotograaf aanwezig zijn tijdens het evenement. Mocht je dit echt niet prettig vinden maar wil je wel komen, laat het ons dan bij binnenkomst even weten.

Wie is Mohamad Maso?

Triatleet Mohamad Maso heeft een bijzonder en inspirerend verhaal. Hij is een van de ruim tienduizend vluchtelingen die eind 2015 uit oorlogsgebied naar Nederland vluchtte. Hier kwam hij onder de hoede van een Nederlands gastgezin in Limmen en werkte hij aan zijn droom om de Spelen te bereiken. Dit jaar tijdens de Olympische Spelen in Tokyo maakte hij zijn droom waar.

Wat voor hardloopschoen is de Bondi X?
De Bondi 7 is dé schoen met de meeste demping uit de collectie van HOKA. Dit najaar lanceert HOKA een nieuwe editie van deze schoen: de Bondi X. Dit model heeft alle gemakken van de reguliere Bondi, maar dan inclusief carbon voor meer veerkracht. De X achter de naam staat dan ook voor de carbonplaat die is toegevoegd. Dit in combinatie met de maximale demping en de stabiele basis zorgen ervoor dat de Bondi X uitermate geschikt is voor een breed publiek.

HOKA Bondi X bekijken