Skip to main content

Let’s go for a joyride

HOKA Bondi 8

Buitengewoon veerkrachtige prestaties die eruit springen.

Shop damesShop heren

De ultra-dempende doorbraak

De HOKA Bondi 8 is een geschikte schoen voor neutrale lopers die graag veel comfort en demping ervaren tijdens het lopen. Zowel beginnende als ervaren hardlopers kunnen genieten van deze schoenen vanwege de stabiliteit die ze geven door de brede zoolbasis. De Bondi 8 is opnieuw ontworpen met zachtere en lichtere schuimsamenstellingen, plus een gloednieuwe verlengde hielconstructie. Door het deinende effect van de schokdempende hielinzet ontstaat er een ongelooflijk zachte en uitgebalanceerde loopervaring, van het hielcontact tot de afwikkeling. ⁠Zoek je een allround schoen voor je rustige trainingen? Dan is de HOKA Bondi 8 de juiste keuze.

hoka bondi 8
hoka bondi 8
hoka bondi 8

Lichter dan zijn voorganger

De Bondi heeft een zachter en lichter EVA-foam gekregen wat meer comfort geeft bij elke stap. Bovendien heeft deze hardloopschoen een vernieuwde verlengde hiel, die zorgt voor meer stabiliteit en een soepele overgang van hiel naar voorvoet. Tot slot is de tong veranderd met een wat zachtere stof die niet drukt op de wreef en dit geeft de perfecte pasvorm.

hoka bondi 8

Gemakkelijke afwikkeling

De zool van de Bondi 8 heeft een Early Stage Meta-Rocker. Hiermee wordt de ronding van de zool bedoeld. Deze technologie stimuleert de afwikkeling van middenvoet naar voorvoet waardoor je gemakkelijk door kunt lopen. De rubberen slijtzool geeft veel grip en duurzaamheid. Daarnaast zijn de inlegzool en de voering van het mesh in het bovenwerk gemaakt van gerecyclede materialen.

Waarom is de Bondi 8 geschikt voor jou?

HOKA staat bekend om hun dikke zolen en maximale demping. De Bondi 8 is het model met de meeste demping en comfort. De schoen is gemaakt voor herstelruns en lange duurlopen. Een groot pluspunt van de 8e versie is dat de stabiliteit is behouden. Mocht je fan zijn van de Bondi 7, dan kan je gerust kiezen voor de Bondi 8. Het model is beter geworden en zijn “easy days” karakter is behouden. Benieuwd of de Bondi geschikt is voor jou?

Lees onze review
hoka bondi 8

HOKA BONDI 8

DAMES

Shop nu

HOKA BONDI 8

HEREN

Shop nu