Skip to main content

HOKA Carbon X3

Progress has no pause

Shop damesShop heren

Nog sneller geworden

De nieuwe Carbon X 3 schiet uit de startblokken met een gloednieuw bovenstuk. De X 3 is een zeer geschikte wedstrijdschoen voor het lopen van lange afstanden op een hoger tempo. De schoenen zijn niet enkel geschikt voor het lopen van marathons maar ook voor het lopen van nog langere afstanden. De originele Carbon X werd ontwikkeld om het record op de 100 kilometer afstand te verbreken. Deze wedstrijdschoenen kunnen dus tegen een stootje.

Play Video

Ontdek de Carbon X 3

Hoka carbon x 3

Wedstrijdgevoel

De lichte en gestroomlijnde constructie van het bovenwerk is ontworpen voor het ultieme wedstrijdgevoel. Er is meer structuur toegevoegd voor een beetje extra ondersteuning. Daarnaast heeft het bovenwerk een goed ademend vermogen en beschikt het over een geïntegreerde, gebreide tong.

Hoka carbon x 3

foam technologie

De tussenzool van de Carbon X 3 is gemaakt met de nieuwste PROFLY+™ constructie. Het is een tweedelige zool die zorgt voor een gedempte landing en responsieve afzet, die vervolgens leiden tot een zachte en tegelijkertijd pittige loopsensatie.

Hoka carbon x 3

Krachtige afzet

Tussen de PROFLY+ lagen vind je een carbon plaat. Deze plaat is ontworpen voor een efficiënte pas en krachtige afzet. De Meta-Rocker geometrie draagt bij aan een snelle afwikkeling van de voeten en aan het explosieve gevoel wat de Carbon X 3 je geeft.

Hoka carbon x 3

De basis

Dankzij de brede basis van de schoenen ervaar je toch een stabiel en vergevingsgezind gevoel tijdens het lopen van hoge tempo’s. De verlengde SwallowTail™-hielconstructie biedt een eindeloos soepele loopervaring.

Hoka carbon x 3

Shop damesShop heren