Skip to main content

ENTER RUNNING BLISS

HOKA Clifton 9

Shop damesShop heren

De perfecte balans tussen zacht en licht

De negende versie van de befaamde Clifton is gelanceerd. Deze schoen voor neutrale hardlopers is lichter en heeft meer demping dan ooit tevoren. 3 mm meer stackhoogte, een vernieuwde loopervaring met responsief nieuw foam en een verbeterd ontwerp van de zool.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

De Clifton 9 is de ideale schoen voor je dagelijkse run

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Met gemak

De allround hardloopschoen heeft een Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle en 100% vegan materiaal biedt een optimaal ademend vermogen. De zachte constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. Daarnaast vergroot de hogere lip aan de achterzijde het instapgemak.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Stabiel en soepel

De tussenzool bestaat nu uit een zacht en licht CMEVA-materiaal. De zool is ook 3 millimeter dikker dan die van zijn voorganger, maar de offset van 5 millimeter is behouden. De breedte van de zool zorgt voor een stabiel gevoel tijdens de afwikkeling. De Early Stage Metarocker zorgt voor dat de afwikkeling van hak naar tenen soepeler verloopt.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

De grip die je nodig hebt

HOKA gebruikt Durabrasion rubber op strategische plekken in de slijtzool. Hiermee wordt de duurzaamheid van de schoenen verhoogt. Ook blijft het gewicht hierdoor laag en heb je toch de grip die je nodig hebt in natte en droge condities.

De kracht van de Clifton

Dankzij de dikke tussenzool en het zachte materiaal is de HOKA Clifton 9 de ideale schoen om veel kilometers mee te maken. Je lichaam wordt goed beschermd tegen de impact van al die stappen. Dankzij de vorm van de zool, die vanaf de midvoet omhoog krult richting de tenen, rol je als het ware met gemak van je hak naar je teen. HOKA was met de Clifton een van de eerste merken die hiervan gebruik maakte. Wil je meer weten over de Clifton 9 van HOKA?

Lees onze review
HOKA Clifton 9

Dames

Shop nu
HOKA Clifton 9

Heren

Shop nu