Skip to main content

Run like race day all day

HOKA MACH X

Shop damesShop heren

De temposchoen om nog sneller te gaan

Racefanaten opgelet. De HOKA Mach X is klaar om te presteren. Deze schoen voor de neutrale loper staat garant voor snelheid en is de ideale snelle trainingsschoen. Bovendien heeft de Mach X de snelheid om op de wedstrijddag te excelleren. Ren elke dag alsof het een racedag is.

Shop damesShop heren

High rebound

De Mach X beschikt over een laag PEBA foam en deze foam zorgt voor de high rebound demping die jij nodig hebt tijdens je race. De laag PEBA foam is 34% veerkrachtiger dan het foam van de Carbon X 3. Bij iedere stap die je zet voel je de voortstuwing naar voren.

Snel en veelzijdig

Met het ontwerp om snel te zijn is de Mach X de ultieme trainingsschoen voor de serieuze hardlopers. Dit model heeft de snelheid om wedstrijden van 5 en 10 kilometer te lopen en krijgt zijn veelzijdigheid door ook geschikt te zijn voor je dagelijkse trainingen.

Een directe schoen

Normaal gesproken ben je bij HOKA schoenen gewend aan maximale demping. De Mach X is een directere schoen en dit komt zijn snelheid ten goede. De schoen beschikt namelijk over een Pebaxplaat in de tussenzool, deze zool versterkt het directe gevoel met de grond en zorgt ervoor dat je makkelijk op snelheid kan blijven.

HOKA Mach X in de test

Benieuwd naar alle ins en outs van de Mach X? Bekijk dan de productreview!
De review geeft je in-depth info over de Mach X inclusief een analyse van productexpert Daan Glorie.

Lees onze review
HOKA MACH X

DAMES

Shop nu
HOKA MACH X

HEREN

Shop nu